- Konu Sahibi Alara m2026
Tamamdır canım yazarım inşallah vardırtamam canım inşallah bebiş vardır beni etiketle varsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canım yazarım inşallah vardırtamam canım inşallah bebiş vardır beni etiketle varsa
Umutlu ol emin ol vardır. ben inanıyorum varTamamdır canım yazarım inşallah vardır![]()
Şimdi gittim başka marka test aldım onu yapacağım bakalımUmutlu ol emin ol vardır. ben inanıyorum var
Bende gördüm 2. Çizgiyi ama maalesef hCG seviyesi adete az kala biraz yükselebilyor ve göğüs ağrısı maalesef her adet dönemine yakın acıdığı oluyor ama yinede inşlh hamilesindir 10 -12 gün bekle adet olmazsan o şekilde git hastaneye çünkü eğer hamileysen bile kan ve idrar tahlilinde hemen belli olmaz o yüzden şu an tek yapman gereken relax olman stres yapmaman:)Daha erken baya ama yumurtlamadan 10 gün geçti ilk idrar değil aslında göğüs uclarim çok aciyo tek belirti akıntım hiç yok tedirginim yine mi olmadı acaba hayıt suyu kullandım bu ay![]()
Kendini bunaltma bide şu açıdan düşün belkide şu anda hamile olduğun için bu kadar telaşlı ve streslisin. Çünkü inan hamilelik psikolojisi o kadar değişik bir duygukiRabbim inşallah sesimizi duyar olmiycaksada içimden bu duyguyu al diye dua ediyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama ben kendimden geçtim eşim çok destek ama ben çabuk yikildim
Kız saçmalama öyle deme lütfen dua et sürekli isyan etme duanın ne zaman kabul olacağını bilemezsin bol bol sürekli et olacak inşallahEvet artimed di çok yıkıldım Allah Canımı alsada kurtulsam ölmek istiyorum artık![]()
Sonuç yaz bana benim de tuhaf birleşimde kusmam geliyor ama kusamıyorum anlamadım neyden oldu diyeŞimdi gittim başka marka test aldım onu yapacağım bakalım![]()
sabah med olan testen test yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım daha inşallah allahın izni ile sağlıklı bir şekilde gebe kalırızŞimdi gittim başka marka test aldım onu yapacağım bakalım![]()
İnşallah canım ben başka test yaptım negatif çıktı erken gebelikte testi de negatifti bu artı med duygularımızla oynuyor bir daha almicamsabah med olan testen test yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım daha inşallah allahın izni ile sağlıklı bir şekilde gebe kalırız
kesinlikle ben artık test dahi almayacağım cumaya kadar hasta olmazsam kadındoğuma gideceğimİnşallah canım ben başka test yaptım negatif çıktı erken gebelikte testi de negatifti bu artı med duygularımızla oynuyor bir daha almicam
Bende cuma günü gideceğim polikistik olduğu için tüp bebek merkezine başladım bakalım nasıl bir süreç bekliyor inşallah beklemediğimiz bir an da kavuşuruz bebeklerimizekesinlikle ben artık test dahi almayacağım cumaya kadar hasta olmazsam kadındoğuma gideceğim
Amin en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlısı ile nasip olsun hepimizeBende cuma günü gideceğim polikistik olduğu için tüp bebek merkezine başladım bakalım nasıl bir süreç bekliyor inşallah beklemediğimiz bir an da kavuşuruz bebeklerimize![]()
Olsunda yeter ki tüp bebekle olsun biraz yorucu bir süreç ama allahin izniyle elbet kavusucaz bebeklerimize ben kafaya takmıyorum o kadar ne kadar takarsan süreç o kadar uzar öyle düşün canime Bnde bugün gittim kan verdim beta hcg negatif adetin 3. Gunu çağırdı basit hap uygulamasına gecicez dedi eşimde bir sorun yokmuş bende polikistik çıktıbana tüp bebek önerdi dr aşılama olmaz dedi eşinin sperm sayısı çok düşük dedianlatılmaz üzgünüm ama vardır bunda da allahın bir bildiği umudu ile ayakta dimdik durmalıyım
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeOlsunda yeter ki tüp bebekle olsun biraz yorucu bir süreç ama allahin izniyle elbet kavusucaz bebeklerimize ben kafaya takmıyorum o kadar ne kadar takarsan süreç o kadar uzar öyle düşün canime Bnde bugün gittim kan verdim beta hcg negatif adetin 3. Gunu çağırdı basit hap uygulamasına gecicez dedi eşimde bir sorun yokmuş bende polikistik çıktı![]()
Merhaba gebelik oldu mhDaha erken baya ama yumurtlamadan 10 gün geçti ilk idrar değil aslında göğüs uclarim çok aciyo tek belirti akıntım hiç yok tedirginim yine mi olmadı acaba hayıt suyu kullandım bu ay![]()
Hayır bugün histeroskopi amelyati oldum herşey normal rahimde çok az perde vardı inşallah bı kaç sonra olucakMerhaba gebelik oldu mh