Adete 7 gün var bişey varmı goruyormusunuz 😪

Daha erken baya ama yumurtlamadan 10 gün geçti ilk idrar değil aslında göğüs uclarim çok aciyo tek belirti akıntım hiç yok tedirginim yine mi olmadı acaba hayıt suyu kullandım bu ay 😪
Bende gördüm 2. Çizgiyi ama maalesef hCG seviyesi adete az kala biraz yükselebilyor ve göğüs ağrısı maalesef her adet dönemine yakın acıdığı oluyor ama yinede inşlh hamilesindir 10 -12 gün bekle adet olmazsan o şekilde git hastaneye çünkü eğer hamileysen bile kan ve idrar tahlilinde hemen belli olmaz o yüzden şu an tek yapman gereken relax olman stres yapmaman:)

Rabbim inşallah sesimizi duyar olmiycaksada içimden bu duyguyu al diye dua ediyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama ben kendimden geçtim eşim çok destek ama ben çabuk yikildim
Kendini bunaltma bide şu açıdan düşün belkide şu anda hamile olduğun için bu kadar telaşlı ve streslisin. Çünkü inan hamilelik psikolojisi o kadar değişik bir duyguki :(
He bide hamilelikte ilk 3 ay bebişin düşmemesi için aşırı kritik aylar o yüzden eşinle sık ilişkiye girme kafandaki negatif şeyleri atıp sonucunu bekle Allah'ım inşlh sana ve eşine en kısa zamanda tattırır anne babalık duygusunu🫶

Bende simdi başka test yaptım ama onda hiç bir şey çıkmadı. Hemde ikinci çizgi artı med ile baya çıkmıştı. Ümidinizi kırmak istemem ama bu testi referans almayın bence

sabah med olan testen test yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım daha inşallah allahın izni ile sağlıklı bir şekilde gebe kalırız
İnşallah canım ben başka test yaptım negatif çıktı erken gebelikte testi de negatifti bu artı med duygularımızla oynuyor bir daha almicam

bana tüp bebek önerdi dr aşılama olmaz dedi eşinin sperm sayısı çok düşük dedi :( anlatılmaz üzgünüm ama vardır bunda da allahın bir bildiği umudu ile ayakta dimdik durmalıyım

bana tüp bebek önerdi dr aşılama olmaz dedi eşinin sperm sayısı çok düşük dedi :KK43: anlatılmaz üzgünüm ama vardır bunda da allahın bir bildiği umudu ile ayakta dimdik durmalıyım
Olsunda yeter ki tüp bebekle olsun biraz yorucu bir süreç ama allahin izniyle elbet kavusucaz bebeklerimize ben kafaya takmıyorum o kadar ne kadar takarsan süreç o kadar uzar öyle düşün canime Bnde bugün gittim kan verdim beta hcg negatif adetin 3. Gunu çağırdı basit hap uygulamasına gecicez dedi eşimde bir sorun yokmuş bende polikistik çıktı 😔

Olsunda yeter ki tüp bebekle olsun biraz yorucu bir süreç ama allahin izniyle elbet kavusucaz bebeklerimize ben kafaya takmıyorum o kadar ne kadar takarsan süreç o kadar uzar öyle düşün canime Bnde bugün gittim kan verdim beta hcg negatif adetin 3. Gunu çağırdı basit hap uygulamasına gecicez dedi eşimde bir sorun yokmuş bende polikistik çıktı 😔
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Back
X