- 23 Mart 2022
- 33
- 27
- 8
- 23
- Konu Sahibi fatma doganx
-
Erken gebelik testiyse pek güvenilir bulunmuyor okuduğum kadarıyla, hemen cıktıysa cizgi bu iyi. Regliye yakın bence yapın tekrarEki Görüntüle 3187480
Kızlar adetime 8 gün var daha ama belirtilere göte dayanamadım test taptım testin birini dün gece birini de bu sabah yaptım hayalet çizgi Çar gibi yani ben öyle görüyorum bi bakarmısın gören var mı yada gebeliğimi bu kadar etken öğrenen hamişler var mı
Canım naptın neyle sonuçlandıEki Görüntüle 3187480
Kızlar adetime 8 gün var daha ama belirtilere göte dayanamadım test taptım testin birini dün gece birini de bu sabah yaptım hayalet çizgi Çar gibi yani ben öyle görüyorum bi bakarmısın gören var mı yada gebeliğimi bu kadar etken öğrenen hamişler var mı
Önce kanda belli olur sonra da idrarda belli olur canım yada geç döllenme olabilir ama sen yine de kan verKızlar merhaba bende 7 aylık evliyim bu ay adete 5 gün önceden göğüste hassasiyet 1 haftadır kabızlık yaşıyorum yani vücudum da değişik septomlar yaşamaya başladım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıacaba kan testinde çıkarmı,adetime 3 gün falan var şuan testte çıkmaması normalmi
Öylemi pazartesiye kadar gene bekliyim diyorum ya hayal kırıklığı yasamayim diyorum,Ama inşallah vardır hayirli şekilde kizlar dua edin,Rabbim cümlemize hayırlı nesiller versinÖnce kanda belli olur sonra da idrarda belli olur canım yada geç döllenme olabilir ama sen yine de kan ver
Bende şuan bekliyorum canım test yapmak için yarın hasteneye gidip kan vericem önce çok erken davranıp yaptım bi test çok ince silik çizgi çıktı inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızÖylemi pazartesiye kadar gene bekliyim diyorum ya hayal kırıklığı yasamayim diyorum,Ama inşallah vardır hayirli şekilde kizlar dua edin,Rabbim cümlemize hayırlı nesiller versin
Canım sonuçlar çıktımıBende şuan bekliyorum canım test yapmak için yarın hasteneye gidip kan vericem önce çok erken davranıp yaptım bi test çok ince silik çizgi çıktı inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Canım ben çok erken gitmişim biraz daha beklemem lazım sen naptın bakalımCanım sonuçlar çıktımı
Canım ben çok erken gitmişim biraz daha beklemem lazım sen naptın bakalım
Amin inşallah canım yumurtlama dönemimi biliyorum ona göre hesaplama yapıyorum inşallah hayırlı haberlerle mutlu oluruzBenimde daha erken kuzum salıya kadar falan bekleyim diyorum,güzel haberler veririz insallah
Kuzum benim bu seferde olmadıAmin inşallah canım yumurtlama dönemimi biliyorum ona göre hesaplama yapıyorum inşallah hayırlı haberlerle mutlu oluruz
Bende normalde hiç sıkıntı yaşamayan biriyim ama bikac gundur kabz gbi sıkıntım var belimde sancı oluyor ve şeffaf akıntı oluyor reglime de 6 gün kaldıKızlar merhaba bende 7 aylık evliyim bu ay adete 5 gün önceden göğüste hassasiyet 1 haftadır kabızlık yaşıyorum yani vücudum da değişik septomlar yaşamaya başladım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıacaba kan testinde çıkarmı,adetime 3 gün falan var şuan testte çıkmaması normalmi
Valla canım dikkat et ne olur olmaz ama benim bu ayda olmadı maalesef çok odaklanma olurmu üzülme sonra,en doğru zamanda en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallahBende normalde hiç sıkıntı yaşamayan biriyim ama bikac gundur kabz gbi sıkıntım var belimde sancı oluyor ve şeffaf akıntı oluyor reglime de 6 gün kaldıinşallah vardır ümit edenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?