Adete 8 gün kala ovulasyon testi hamilelik olabilir mi acaba

Sedaa011

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
66
19
38
30
Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var elimde ovulasyon testi vardı yaptım ama neden boyle çıktı anlamadım yardimci olabilir misiniz

Eklentiler

• 1658929227965..webp
    8 KB · Görüntüleme: 883
14 temmuzda çatlatma gördük ve ben testleri bırakmistim 2 kere yumurtlama oluşuyor mu ben bilmiyordum
Canım yumurtlamadan 10 gün sonra benimde bu şekilde cikmisti 4 gün üst üste pozitif çıktı. Sonrasında gebelik yaptım. Testlere devam et 2. Yumurtlama ise Bİle değerlendirmiş olursun.

Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var elimde ovulasyon testi vardı yaptım ama neden boyle çıktı anlamadım yardimci olabilir misiniz
14 çatlama olduysa bugün 27 13 geçmiş üzerinden nasil 8 gun var daha adetinize valla cozemedim adetinize 1 gun kalmis hamile olduğunuz için çift cizgi ovilasyon ile görmüş olabilirsiniz..

14 çatlama olduysa bugün 27 13 geçmiş üzerinden nasil 8 gun var daha adetinize valla cozemedim adetinize 1 gun kalmis hamile olduğunuz için çift cizgi ovilasyon ile görmüş olabilirsiniz..
Benim 2 temmuz da regl tarihinin baslangici ben uygulamadan bakıyorum orada öyle yazıyor diye benim adet düzensizliği olduğu için tam bu konuları bilmiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum

Canım yumurtlamadan 10 gün sonra benimde bu şekilde cikmisti 4 gün üst üste pozitif çıktı. Sonrasında gebelik yaptım. Testlere devam et 2. Yumurtlama ise Bİle değerlendirmiş olursun.
Yarın tekrardan ovulasyon testi yapmalimiyim canım sence bu konuları hiç bilmiyorum ben

Çatlamadan sonra 14 gün saymanız lazım adet için . Eğer şuan gebeysende böyle çıkar ovulasyon. Oğluma hamile kaldığımda evde gebelik testim yoktu . Ovulasyonla bakmıştım ve t çizgisi kopkoyu çıkmıştı adet günü . İsterseniz yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapın

14 gün sayarsak ayın 28 i yapıyor çok koyu çıkmadı t çizgisi bende resimde de görüldüğü gibi aslında o zaman ovulasyon testi değilde gebelik testini yapayım ben evde var diye onu denedim

14 gün sayarsak ayın 28 i yapıyor çok koyu çıkmadı t çizgisi bende resimde de görüldüğü gibi aslında o zaman ovulasyon testi değilde gebelik testini yapayım ben evde var diye onu denedim
Sen bi gebelik testi dene yarın sabah . Eğer adet düzensizliğin varsa zaten ovulasyonun bmyle çıkması normal genelde pko lu kişilerin testleri böyle çıkıyor

Sen bi gebelik testi dene yarın sabah . Eğer adet düzensizliğin varsa zaten ovulasyonun bmyle çıkması normal genelde pko lu kişilerin testleri böyle çıkıyor
Defalarca kez doktora gittim hiç bir sorunum olmadığını söyledi bana bende ondan dolayı ovulasyon testlerine başladım zaten ilk denemem bakalım hayırlısı sabah denerim evde varsa

Reactions: H E
Defalarca kez doktora gittim hiç bir sorunum olmadığını söyledi bana bende ondan dolayı ovulasyon testlerine başladım zaten ilk denemem bakalım hayırlısı sabah denerim evde varsa
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20220728_083047.webp
    7 KB · Görüntüleme: 399
Ovulasyon testi yaptım bugün çizgiler daha koyuydu gebelik testinde yaptım ama böyle aşırı silik bir çizgi resimde görülmüyor

Ovulasyon testi yaptım bugün çizgiler daha koyuydu gebelik testinde yaptım ama böyle aşırı silik bir çizgi resimde görülmüyor

Eklentiler

• IMG_20220728_083047.webp
    7 KB · Görüntüleme: 315
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…