- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci yumurtlama olabilir veya gebe olabilirsin sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz insallh gebesindir sağlıklı sonuçlarımız olsunselam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
Değerlendiriyorum kuzum ama böyle olup hamilelik öğrenen de var bakalım yarın ovu nasıl çıkacak umarım güzel sonuç alırızİkinci yumurtlama olabilir veya gebe olabilirsin sen yinede degerlendir ne olur ne olmaz insallh gebesindir sağlıklı sonuçlarımız olsun
Evet evet gördü bu gözler pozitif pikti ertesi günü hamile olduğunu öğrendi umarım seninde öyledir benim daha yeni yumurtlama dönemine girdim umarım bende kavuşuruz mucizlerimizeDeğerlendiriyorum kuzum ama böyle olup hamilelik öğrenen de var bakalım yarın ovu nasıl çıkacak umarım güzel sonuç alırız![]()
İnşallah güzel haberler verirsin canım sen ovuyla mı öğrenmiştinnnEvet evet gördü bu gözler pozitif pikti ertesi günü hamile olduğunu öğrendi umarım seninde öyledir benim daha yeni yumurtlama dönemine girdim umarım bende kavuşuruz mucizlerimize
Yok kuzum keşke bizde tık yokİnşallah güzel haberler verirsin canım sen ovuyla mı öğrenmiştinnn![]()
Gebelik testi yaptinizmiselam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
Ayyy kuşum ya ikinci yumurtlama ya da gebe misin acaba yaaaa lütfen ikinci seçenek olsunnnnselam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
Bence ikinci bir yumurtlama yaşıyorsunselam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
İnşallah olucak kuzum azlık kaldıYok kuzum keşke bizde tık yokAllah söyletti belki sana peşinden ben gelirim
çok okudum cvpladim gördüm manasında dedim
Yaptın ama henüz birşey çıkmadı bata daha 8 gün var canımGebelik testi yaptinizmi
İnşallah balım 2. Seçenek olsun artık yaaaAyyy kuşum ya ikinci yumurtlama ya da gebe misin acaba yaaaa lütfen ikinci seçenek olsunnnn![]()
Belkide kuzum ama yumurtlamaya dair nedir ağrı nede bir akıntım varBence ikinci bir yumurtlama yaşıyorsun![]()
O zaman inşallah bebiştirrrBelkide kuzum ama yumurtlamaya dair nedir ağrı nede bir akıntım var![]()
İnşallah kuzum bebişimiz nasıl sen nasılsınnnO zaman inşallah bebiştirrr![]()
İkimizde iyiyiz çok şükür kuzum sen nasılsınİnşallah kuzum bebişimiz nasıl sen nasılsınnn![]()
Hsg sonrası geliyo bence gelmekte olan sürprizzzzselam kızlar bata 8 gün var ve 2 gündür ovu testlerim bu şekilde çıkıyor acaba neden olabilir
Bende iyim çok şükür kuzumİkimizde iyiyiz çok şükür kuzum sen nasılsın![]()
İnşallah aşkım artık kısmet ama bekletmeden gelse iyi olurHsg sonrası geliyo bence gelmekte olan sürprizzzz![]()
Test yapmanı bekliyorummmBende iyim çok şükür kuzum![]()