• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gün kala..

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Hanımlar selam. Eski konularımı bilenler bilir şubatta hamile kalıp nisanda kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi bir kaç günönce test yaptım saatler sonra ikinci silik çizgi çıktı. 1. 2 gün sonra tekrar yaptım yine aynısı oldu. Bugün kan testi yaptırdım 20.66 çıktı şimdi hamilemiyim. Hala inanamıyorum. Şok içindeyim.. İlk gebeliğimde çok acılar çektim çok ağladım yine korkuyorum. Aynı durumlar olur diye.

Hayırlı olsun. Tebrikler Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra tekrar edin kan testini katlanıyor mu diye.

Hamilesin kuzum endiselenme. Sag salim kucagina alirsin insallah. Adetine 9gun varsa bayaaaaa erken ogrenmissin. Ya 2 günde bir kan testi yaparak artışı kontrol et ya da bekleyebilirsen 1-2 hafta bekle direkt doktora git :)

Hamilesin kuzum endiselenme. Sag salim kucagina alirsin insallah. Adetine 9gun varsa bayaaaaa erken ogrenmissin. Ya 2 günde bir kan testi yaparak artışı kontrol et ya da bekleyebilirsen 1-2 hafta bekle direkt doktora git :)
Evet ilk gebeliğimde de adetime 9 10 gün kala öğrenmiştim :KK48: ama 2 aylıkken kalbi durdu :( şimdi yine bir korku sardı içimi.. Rabbim yaşatmaz inşallah. Allah razı olsun canım benim..

Evet ilk gebeliğimde de adetime 9 10 gün kala öğrenmiştim :KK48: ama 2 aylıkken kalbi durdu :KK43: şimdi yine bir korku sardı içimi.. Rabbim yaşatmaz inşallah. Allah razı olsun canım benim..

Canım benim Rabbimden hep hayırlısını istiyoruz insallah bu seferki hayırlı evlattir hayirlisiyla gelir :KK68:

Bu sabah gittim yine kan verdim. Yarın çıkacak sonuç. Dua edin bana kızlar ne olur beta hcg değerim 2 katına yükselmiş olsun..

inşallah yükselmiştir. ayrıca ilk gebeliğinde bebeğini kaybedip tekrar hamile kalanlarda ikincisi sağlıklı oluyor çoğunlukla ;)

Kızlaaar. Bugün yine kan verdim sonucum yarın çıkcak ama dayanamadım bi daha test yaptım. Bu kez saatler sonra değil hemen belirdi 2. Çizgi değerim yükseldi demekki. Çok şükür rabbime..

Eklentiler

• IMG-20170822-WA0013.webp
    IMG-20170822-WA0013.webp
    4 KB · Görüntüleme: 940
Sen bir mucizemisin :))) adete 9 gun kala nasil ogrendin hemde idrarda :))))) inanamiyorum gercekten :) hayirli olsun sekerim allah sagsalim kucagina almayi nasip eder inşallah.. benim konuma yazmistin adetine 12 gun kala silik cizgiyi gormustun hatirladim seni :)

Son düzenleme:
kızlarrrr bi cevap ya kaç yere yazdım tık yok cok heyecanlıyım şimdi test yaptım ve daha bakmadım dua bekliyorum

Back
X