Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var belirtin mi var yapmak istiyorsunKızlar benim sanırım adet tarihi 3 Temmuz yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Varsa da çıkmaz çok erkenKızlar benim sanırım adet tarihi 3 Temmuz yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Krem gibi akıntı oluyor 2 gündür ama ben 14 de ve 19 da akıntı oldu değerlendirdim ama yumurta beyazı gibi şimdi iki gündür krem gibi oluyorDaha çok var belirtin mi var yapmak istiyorsun
Erken gebelik testlerinde kızımdada oğlumdada adete 7 gün kala çıkmıştıVarsa da çıkmaz çok erken
yapın o zaman neden soruyorsunuzErken gebelik testlerinde kızımdada oğlumdada adete 7 gün kala çıkmıştı
9 gün kalada çıkar mı die merak ettimki sordum yaniyapın o zaman neden soruyorsunuz
Çıkmaz diyince de daha önce çıktı diyorsunuz o zaman sormanıza gerek yok gibi9 gün kalada çıkar mı die merak ettimki sordum yani
Yani bende iki gün daha geçsin die söyledim aslında yani 7 gün kala yapsam dieÇıkmaz diyince de daha önce çıktı diyorsunuz o zaman sormanıza gerek yok gibi
Adet öncesi akıntı olarak her ay görüyorum ama inşallah gönlünce olsun ama en azından 6 gün kalana kadar bekleyinKrem gibi akıntı oluyor 2 gündür ama ben 14 de ve 19 da akıntı oldu değerlendirdim ama yumurta beyazı gibi şimdi iki gündür krem gibi oluyor
Teşekkür ediyorum zaten regl olmazsam normal test yapacağım kaset olandanAdet öncesi akıntı olarak her ay görüyorum ama inşallah gönlünce olsun ama en azından 6 gün kalana kadar bekleyin
Güvenilir bir test tercih edin yalancı pozitiften hayal kırıklığına uğrayan biri olarak söylüyorumTeşekkür ediyorum zaten regl olmazsam normal test yapacağım kaset olandan
Kız geçen ay benim roll marka albi doğru gösterdi sadece ama diğer marka nimo artımed bebetime bir iki markada vardı hep pozitif gösterdi ama regl oldum artık roll awok profictor feely albi oncomed miratech roll gayet iyi bence başka marka almamGüvenilir bir test tercih edin yalancı pozitiften hayal kırıklığına uğrayan biri olarak söylüyorum