Adete beş gün var gebelik testi negatif

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.304
1.433
63
Merhaba kızlar bu ay femara kullandım adetime beş gün var biraz önce normal gebelik testi yaptım belki pozitif çıkar yılbaşına girerken kocama supriz yaparım diye ama negatif çıktı . Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik testi değil ve ben saat 18 . 30 gibi yaptım testi varsa eğer hamilelik cikmamsi normalmi acaba

Erken test yapmıssınız çıkmaması cok normal . Pozitif olsa bile yalancı pozitif olabilir ve sizi yanıltabilirdi. 14. Gün en net sonuç olacaktır

Merhaba kızlar bu ay femara kullandım adetime beş gün var biraz önce normal gebelik testi yaptım belki pozitif çıkar yılbaşına girerken kocama supriz yaparım diye ama negatif çıktı . Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik testi değil ve ben saat 18 . 30 gibi yaptım testi varsa eğer hamilelik cikmamsi normalmi acaba
Ben hamileyken kenara koymak için test yapmıştım normal test beta 120ydi ama negatif göstermişti

Merhaba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım yanında gebelik testi de yollamışlar bu sabah bir bakayım dedim kaset test bende ki maalesef tek çizgi oldu 😔 görünce yazayım istedim inşallah inşallah dualarımız kabul olur yeni yıl bize bebişi getirmiştir 🙏🙏🙏

Back
X