adete engel olan sebepler nelerdir

Sağlık ocağına gittim sadece. ordaki doktorum da sürekli takip ediyor beni . O da polikistik olabilir dedi çok korktum kötü bişey mi ? Hamile kalamaz mıyım ? :KK43:
Olabilir derken ? muayene etmedimi canım doktorun seni varsa vardır yoksa yoktur zaten. Korkma tedavi edilir ilaçla falan gebeliğe engel değil

Olabilir derken ? muayene etmedimi canım doktorun seni varsa vardır yoksa yoktur zaten. Korkma tedavi edilir ilaçla falan gebeliğe engel değil
Kadın Doğum uzmanı değil canım sağlık ocağı doktorum olabilir dedi kadın Doğuma yönlendirdi daha gitmedim açıkcası gitmeye de korkuyorum kötü bişeyle karşılaşırım diye

Bende en son 27 martta oldum canım dr adet söktürücü verdi 3 gündür içiyorum hala yok olamıyorum :(

Sağlık ocağına gittim sadece. ordaki doktorum da sürekli takip ediyor beni . O da polikistik olabilir dedi çok korktum kötü bişey mi ? Hamile kalamaz mıyım ? :KK43:
iyi bir doktora git canım..korkunun ecele faydası yok :) inşallah kötü birşey olmaz.gebeliğe engel değil kişiye göre değişiyor..canını sıkma :) ilaçsız adet görmeyen insanlar,altı ayda bir gören insanlar var..ilk kez mi gecikti?

Back
X