Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık ocağına gittim sadece. ordaki doktorum da sürekli takip ediyor beni . O da polikistik olabilir dedi çok korktum kötü bişey mi ? Hamile kalamaz mıyım ?
Sağlık ocağına gittim sadece. ordaki doktorum da sürekli takip ediyor beni . O da polikistik olabilir dedi çok korktum kötü bişey mi ? Hamile kalamaz mıyım ?
Kadın Doğum uzmanı değil canım sağlık ocağı doktorum olabilir dedi kadın Doğuma yönlendirdi daha gitmedim açıkcası gitmeye de korkuyorum kötü bişeyle karşılaşırım diye
iyi bir doktora git canım..korkunun ecele faydası yok :) inşallah kötü birşey olmaz.gebeliğe engel değil kişiye göre değişiyor..canını sıkma :) ilaçsız adet görmeyen insanlar,altı ayda bir gören insanlar var..ilk kez mi gecikti?