Adete iki gün kala 19 çıktı değer

Merhaba daha önce test yapmış mıydın? Regl ve yumurtlama tarihlerimiz aynı. Dün test yaptım negatif çıktı. Testini bugün mü yaptın acaba?
Merhaba evet yapmıştım negatifti ilk kez silik çıktı gün sknra bugün kan verdim doktor az önce gebesin dedi ama adet günüm geçene kadar içim rahat etmeyecek galiba 😊 rabbim size de nasip etsin inşallah bu arada ben folik asit kullandım iki aydır çocuk düşünüyorum bu ay folik asit kullandım

Merhaba evet yapmıştım negatifti ilk kez silik çıktı gün sknra bugün kan verdim doktor az önce gebesin dedi ama adet günüm geçene kadar içim rahat etmeyecek galiba 😊 rabbim size de nasip etsin inşallah bu arada ben folik asit kullandım iki aydır çocuk düşünüyorum bu ay folik asit kullandım
Hayırlı olsun tekrar valla umut oldun bana da 🤲🏼♥️

Benim de yumurtlama günüm 28 aralıktı değerlendirdik. Hiç bir belirtim yok. 3 gün sonra regl günüm
Ümit vermek inanın istemem aman benimde hiç belirtim yok adetten 3 4 gün once çıkmadı erken terlst aldım iki gün kala çıktı folik asit etkili olmuşta olabilir ama rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah

Back
X