Adete son 9 gün belirtiler var mı 😍

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Adete son 9 günüm kaldı belirti başlayanlar var mı benim ara ara kasıklarım ağrıyor onun dışında halsizim ama çok fazla belirtim yok hamiş olanlar sizin nasıl belirtiler vardı

9 gün kala belirti olmaz çok erken.
Hamiş mektupların sonunda yazılan kısa notlara denir.

9 gün kala belirti olmaz çok erken.
Hamiş mektupların sonunda yazılan kısa notlara denir.
Belirtiler kişiye göre değişebilir 1 yaşında kızım var bende kasıklarımda ağrılar oluyordu hamişi hamile olan annelerimize sempatik bi isim olduğunu düşünerek yazdım onun dışında başka bi anlamı olduğunu bilmiyordum

Adetime 9 gün var. Yumurtlama takibi yaptık. İnşallah hamilelik bekliyoruz. Çok yoğun ağız kuruluğu yasıyoruö haliyle çok su içip sık tuvalete çıkıyorum. Aşırı uyku hali var. Ve istahım çok açıldı

Benimde aynı bende yumurtlama takibi yaptım yaklaşık 6 gün önce yumurtladım bende çok sık tuvalete gidiyorum bazen de adet olucaymışım gibi ağrı oluyor

Benimde aynı gün oldu kızlar çok erken ama belirti varsa ne tür belirti olabilir 23 ü adet olacağımı gösteriyor takvim ne zaman test yapmalı?

Merhaba 6sında ve 11inde korunmasız ilişkim oldu 3 gündür şiddetli kasık ağrısı var dün akşam saatlerinde ağrı arttı hafif bi sertlik oldu ancak şuan sertlik geçti ağrı devam ediyor. Bi de baş ağrım var belirti olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…