Adete yakın gebe kalan var mı aranızda arkadaşlar ??

Uzulme guzelim olur insaAllah,daha vakti var demek ki istemek bizden takdir Allahtan.
Valla moralim cok bozuldu... yengem yine test yap diyor ama artik usandim... agrilarimda hala var ama adet yok ortsda bari olsam biran önce...

Valla moralim cok bozuldu... yengem yine test yap diyor ama artik usandim... agrilarimda hala var ama adet yok ortsda bari olsam biran önce...
Gebelik testi herzaman dogruyu gostermiyr gunun gectiyse belirtilerim de varsa hamile olma sansin hala var umut vermekte istemem ama

Ben yine test ysptm daha yeni ikinci cizgi cikmadi danirim düsük olcak

Hayirlisi olsun canim üzülmeyelim. Bende düsük yaptigimi düsünüyorum. Adetim ölü balik gibi kokuyo ve cok agrili sancili gevti 3 gün. Bir daha deneriz napalim.

Bende öyle ama bekliyoruz bakalım

Benimde 2. Icin ilk ay dememdi cnm. Hayirlisi olsun hakkimizda. Adetim 2 gün siddetli sürdü ve bitti agrili sancili. Ve ben 8 gün olurum 10 gün olurum en az 7 bir kez 6 gün oldum. 25 26 subat kan revan. 27 de azaldi bugün damla damla. Süpheleniyodum hala nedense bir süphem var kasil agrilarim bitmiyo. Sen bu ay süphelenmismiydin ?

Ben hamileyken adet görmüştüm. Üstüne görmüşsün derler hatta. Kan testinde belli olur şuan. Allah gönlüne göre versin canım güzel haberini bizimle paylaş :KK24:

Benimde 2. Icin ilk ay dememdi cnm. Hayirlisi olsun hakkimizda. Adetim 2 gün siddetli sürdü ve bitti agrili sancili. Ve ben 8 gün olurum 10 gün olurum en az 7 bir kez 6 gün oldum. 25 26 subat kan revan. 27 de azaldi bugün damla damla. Süpheleniyodum hala nedense bir süphem var kasil agrilarim bitmiyo. Sen bu ay süphelenmismiydin ?
Ben hamile değilim bu ay ilaç kullandım.Bende bir ay 10 Sürüyor bır ay 7 gun Sürüyor adetim bu ay adet olcam çünkü antibiyotik kullandım korundum

Ben hamileyken adet görmüştüm. Üstüne görmüşsün derler hatta. Kan testinde belli olur şuan. Allah gönlüne göre versin canım güzel haberini bizimle paylaş :KK24:

Baya baya adet mi oldun canim yoksa kahbe rengi leke mi ? 2 gün yogun bir adet gecirdim agrili.

Konu sahibi olarak yazıyorum üstünden 2 yıl geçti. 2017 Ocak sonu gibi acmisim konuyu. Ve ben 2017 Mayıs ayında hamile kaldım 2 bucuk yaşında tatlış bir kızım oldu :KK6:

Back
X