İki gundur bu kadar koyu ama zaten regl olduğumda gidip baktircam hormonlarima.6ay oldu hala çocuk yok
Ben bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorumBen daha bi kac gun once boyle ogrendim hamiis oldugumu adet gunu ovu testi yaptim pozitif hata sinirlendim bosuna size para verdim diye adet gunu pozitifmi olur bozuk olabilecegini dusundum bitane daha yaptm sonra oda pozitif bitane daha yaptim internetten baktim gebelik oldugundada pozitif oluyomus cnm gebelik testi yaptim cift cizgi kan verdim ondada cikti 4 haftalikmis insaAllah seninde oyledir...
Ben bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorum Eki Görüntüle 1945680
Benimki de aynı böyleBen bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorum Eki Görüntüle 1945680
Yok canım olmadim.bat 29 benimregl oldun mu yoksa hamilemisin bende aynı sorunu yaşıyorum benim adetime 5 gün var ama
T c den koyu olması yada aynı olması lazımBen bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorum Eki Görüntüle 1945680
Lh zaten vücudumuzda olan bişey canım böyle olmasi normal benim çoğu zaman böyle oluyor zaten.önemli olan ikinci çizginin daha koyu olmasıBen bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorum Eki Görüntüle 1945680
Gebelik testi yaptın mı canım adetine kaç gün varBenimki de aynı böyle
Ben iki ay önce düşük yaptım bu ay adetten 12 gün sonra kahverengi lekeler olmaya başladı dört beş gün sürdü ilk gün yoğundu sonra birer ikişer damla gelmeye başladı ve geçti akıntım var bide kasıklarımda agrım var genelde solda oluyo çekiliyor sanki batma oluyo hamilelikten şüphelendim BAT 01.02.2017 sizce varmıLh zaten vücudumuzda olan bişey canım böyle olmasi normal benim çoğu zaman böyle oluyor zaten.önemli olan ikinci çizginin daha koyu olması
Yaptım negatif ve adet günüm bugünGebelik testi yaptın mı canım adetine kaç gün var
Olabilir canım test yap varsaBen iki ay önce düşük yaptım bu ay adetten 12 gün sonra kahverengi lekeler olmaya başladı dört beş gün sürdü ilk gün yoğundu sonra birer ikişer damla gelmeye başladı ve geçti akıntım var bide kasıklarımda agrım var genelde solda oluyo çekiliyor sanki batma oluyo hamilelikten şüphelendim BAT 01.02.2017 sizce varmı
Sabah yaptım negatif akşamda ovulasyon testiyle yaptım onda çıktı ama çok koyu olması gerekiyormuş çok sabırsızım bir senedir evliyim korunmuyoruz artık olmasını istiyorum eşim çok üzülüyo olmuyo diye bana belli etmemeye çalışıyo ama bende üzülüyorumOlabilir canım test yap varsa
Doktora gidip bütün testlerinizi yaptırdınız mı canımSabah yaptım negatif akşamda ovulasyon testiyle yaptım onda çıktı ama çok koyu olması gerekiyormuş çok sabırsızım bir senedir evliyim korunmuyoruz artık olmasını istiyorum eşim çok üzülüyo olmuyo diye bana belli etmemeye çalışıyo ama bende üzülüyorum
Doktora gidip bütün testlerinizi yaptırdınız mı canım[/QUOTE
Evet yaptırdık herşey normaldi prolaktin 21 di çok yüksek değil demişti dr ama ben ilaç istemiştim yine dostinex kullandm ikili tablet o ay hamile kaldım bi ay sonrada düşük malum Pazartesi gidicem dr bakalım ne dicek
Aynen yapacak başka bişey yok test yaparım çıkmazsada hastaneye görünürüm Hamilesin heralde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bana bi ayet el kürsi okurmusun rica etsemValla cnm bikac gun daha bekle testi tekrarla
Belirtilerin varmıydı benim 5 -6 gün var yaptım çok koyu olmadı ovulasyon testim gördün mü attığım resmiÜmitlendirmek istemem ama ben adete iki gün kala gebelik testinde silik çizgi varken ovuluasyon testinde pozitif görmüştüm gebelikte lh düzeyi artıyomuş bu testler erken gebelik testi olarakta kullanılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?