Adete yakin ovulasyon pozitif

Benimde böyle adet tarihim bugün ama olnmadm gebelik testi negatif

Ben bugün gebelik testi yaptım negatif adetime 5 gün var kaşık agrım var ve ara ara ateşleniyorum ovulasyon testi yaptım çift çizgi anlamadm hiçbişey gebemiyim değilmiyim testin resmîni atıyorum

Lh zaten vücudumuzda olan bişey canım böyle olmasi normal benim çoğu zaman böyle oluyor zaten.önemli olan ikinci çizginin daha koyu olması

Lh zaten vücudumuzda olan bişey canım böyle olmasi normal benim çoğu zaman böyle oluyor zaten.önemli olan ikinci çizginin daha koyu olması
Ben iki ay önce düşük yaptım bu ay adetten 12 gün sonra kahverengi lekeler olmaya başladı dört beş gün sürdü ilk gün yoğundu sonra birer ikişer damla gelmeye başladı ve geçti akıntım var bide kasıklarımda agrım var genelde solda oluyo çekiliyor sanki batma oluyo hamilelikten şüphelendim BAT 01.02.2017 sizce varmı

Olabilir canım test yap varsa

Olabilir canım test yap varsa
Sabah yaptım negatif akşamda ovulasyon testiyle yaptım onda çıktı ama çok koyu olması gerekiyormuş çok sabırsızım bir senedir evliyim korunmuyoruz artık olmasını istiyorum eşim çok üzülüyo olmuyo diye bana belli etmemeye çalışıyo ama bende üzülüyorum

Doktora gidip bütün testlerinizi yaptırdınız mı canım

Eşinde vermediyse o da sperm testi versin. Hamile kalmışsın inşallah sağlıklı tekrar olur.

Ümitlendirmek istemem ama ben adete iki gün kala gebelik testinde silik çizgi varken ovuluasyon testinde pozitif görmüştüm gebelikte lh düzeyi artıyomuş bu testler erken gebelik testi olarakta kullanılıyo

Ümitlendirmek istemem ama ben adete iki gün kala gebelik testinde silik çizgi varken ovuluasyon testinde pozitif görmüştüm gebelikte lh düzeyi artıyomuş bu testler erken gebelik testi olarakta kullanılıyo
Belirtilerin varmıydı benim 5 -6 gün var yaptım çok koyu olmadı ovulasyon testim gördün mü attığım resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…