2 gün kala kasık ağrım başlamıştı ondan öncede aşerme olmuştuBelirtilerin varmıydı benim 5 -6 gün var yaptım çok koyu olmadı ovulasyon testim gördün mü attığım resmi
Benim şuanda da var ağrım sol kaşıkta erken mi sence2 gün kala kasık ağrım başlamıştı ondan öncede aşerme olmuştu
Rabbim bi sancıda kurtarsın inşallah darısı bizlerin başına canım ovulasyon testi yaptım ama çok koyu olmadığı için ümidimi yitirmiştim sıkıntıdan uyuyamıyorum sence hamilelik varmı yoksa çift çizgi çıkması normal miBu arada ben kasik agrisi rahimde agri hissetmistim olucam diye adet belirtileri diyerek gecistirmistim. Belim cok agriyor surekli idrara cikmistim
Yo erken değil az kalmış adetine kan testi yaptır istersenBenim şuanda da var ağrım sol kaşıkta erken mi sence
Bi ara gebelik testi yaparmisin hamile misin cok merak ediyorum. Ben hamileligimi bu sekilde ogrenmistim ovulasyon testiyleKızlar yumurtlama zamanı adete bikac gün kala olurmu bat 29u iki gundur ovulasyon böyle pozitif
Bu sabah yine yaptım ama negatifBi ara gebelik testi yaparmisin hamile misin cok merak ediyorum. Ben hamileligimi bu sekilde ogrenmistim ovulasyon testiyle
İnşallah öyledir canımgeç döllenmeyse görünmeyebilir cnm biraz daha bekle
İnşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallahBu sabah yine yaptım ama negatif
Amin canım inşallahİnşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah
merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat mart 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu eski ama cevap veren olurmu arkadaşlar
Bir gebelik testi yapin pozitifse hamilesindir.merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat mart 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu eski ama cevap veren olurmu arkadaşlar
Bence hamissin arkadasimsonucun ne durumda yazrmisin. Ben sabah aksam yapardim son 5 gun boyunca hep cikti suan 2 ayimi bekliyorum nasipse kizcem gelecek
Canım benimde adetime 6 gün var bende bugün ovulasyon yaptım.t çok koyu çıktı .merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat mart 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu eski ama cevap veren olurmu arkadaşlar
merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat mart 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu eski ama cevap veren olurmu arkadaşlar
Canim.benim de bugün adete 6 gün var benim de çok koyu çıktı. Bende heyecanlandım dogrusumerhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat mart 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu eski ama cevap veren olurmu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?