Adete yakın ovulasyon testinde çift çizgi..

scarlet82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
1.269
414
123
Kızlar ben 21 nisanda kimyasal gebelik yaşamıştım,doktorum döngü 35 günü bulur dedi bir sonraki regl için,bu ay ovulasyon testi yaptım ve 19uunda çift çizgiyi gördüm bugün az önce de lekelenmem başladı.Hiç regl belirtisi olmadı bu sefer,normal mi bu durum?bir de yumurtlamadan 4-5 gün sonra regl olunur mu?ben bu denklemin içinden çıkamadım,var mıdır bir mantıklı açıklaması sizce?

Ben 2. Bebeğim düşmeden önce ovulasyon testi ile öğrenmiştim canım adetime birkaç gün varken ovulasyon çift çizgiydi inşallah hamilesindir canım :)

Ben 2. Bebeğim düşmeden önce ovulasyon testi ile öğrenmiştim canım adetime birkaç gün varken ovulasyon çift çizgiydi inşallah hamilesindir canım :)
Hayır Canım hamilelik değil çünkü çift çizgi 2-3 gün sürdü sonra silikleşti,yani normal yumurtlama dönemi gibi,hamilelik olsa silikleşmez,bir de bu silinti şeklinde kanama neyin nesi bilemedim

Hayır Canım hamilelik değil çünkü çift çizgi 2-3 gün sürdü sonra silikleşti,yani normal yumurtlama dönemi gibi,hamilelik olsa silikleşmez,bir de bu silinti şeklinde kanama neyin nesi bilemedim
Benim ki de koyu çıkmamıştı ki silikti hatta siliğin birazdaha silik hali adetime 2 gün kala falan yapmıştım sanırım belkide yerleşme kanamasıdor canım yinede çok ümitlendirmek istemem ama yani insanın aklına bu geliyo

yumurtlama olabılır o lekede catlama belırtısıdr değerlndr mutlaka

İlk defa böyle bir şey oluyor kızlar,regl oldum dedim ama sadece peçeteye geliyor,göğüs şişkinliği yumurtalıklarda ağrı olurdu regl öncesi hiçbiri yok.Yerleşme kanaması dediğiniz şey böyle bir şey mi?bir oğlum var onda hiç böyle şeyler olmamıştı.

şimdi eger reglı tarıhın 30un ustundeyse gun olarak suan yum. olabılır gebelikte ovulasyon testı hep pozıtıf olur ama bı gebelik yestı yap istersen adet bıtımı hamıle kaldysan yerlşme olabılır

Her hamileliğin belirtileri aynı olmaz ki zatrn canım benim . evet yerleşme kanaması aynı tarif ettiğin şekilde oluyor genelde ama yinede bilemeyiz tabi kesin birşey söylemek mümkün değil gebelik testi yapmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…