adeti 3 gün geçip bhcg değeri 5112 gibi garip ve yüksek bir sonuç çıkan varmı?

inşallah güzel olur herşey bhcg bugün 10000 çıktı gebelik kesesi de göründü 2gün önce 5112 ydi....bakalım neolucak....bhcg normalden fazla çıkarsa engelli bebek olma ihtimali de varmış...her türlü kötülükten ve şerden Allaha sığınıyorum....

..............................................................

Son düzenleme:
inşallah güzel olur herşey bhcg bugün 10000 çıktı gebelik kesesi de göründü 2gün önce 5112 ydi....bakalım neolucak....bhcg normalden fazla çıkarsa engelli bebek olma ihtimali de varmış...

angel canım öncelikle rabbimden hayırlı sağlıklı evlat olmasını diledim bebeğinin..
çok sevindim, inş sonunda da sevinirsin
çok önemli bişey değil gibi değerin, dr.un ne dedi
mol gebelikte böyle düzenli yükselmez

çok teşekkür ederim inşallah diyorum...doktorum bekliycez dedi.değer yüksek olmasına rağmen bir tane gebelik kesesi göründü...

şu günlerde o mucizeye o kadar çok ihtiyacım varki. bende dert başka ama ne olursa olsun sorun hepimizde aynı. özlem.........

inanki bende o kadar yorgunum ki herrşey üst üste geldi bu annelik maratonunda ve benim gücüm kalmadı artık 6 yıl oldu evleneli ne acılar çektim bu yüzden bi gün anlatıcam ama mucizem benimle olursa...bu özlem o kadar büyük ki gerçekten eksik hissediyorum.....hamilelere bakmaktan kendimi alamıyorum özeniyorum onlara yarabbim ne olur izin ver....isteyen herkeze ver.......

Son düzenleme:
Canım çevremde hiç mol gebelik yaşayan yok,ben de yaşamadım..O yüzden pek fikrim yok..Ama kese göründüğüne göre sorun yoktur sanırım..Dr.un dediği gibi bekleyip görmek lazım..Benim ilk ikizlerime hamileliğimde 12. gün değerim 57 idi..İkinci ikiz hamileliğimde de 11.gün 200 küsurlardaydı..Her iki hamileliğimde de adet günüme 2-3 gün vardı...

teşekkür ederim almina değerler aşırı yüksek olunca kaygılanmamak elde değil......

merhaba sizin iki tane mi ikiz var yani dört tane..yada ilk gebelik kötü sonuölandı ikincide mi ikiz oldu?bu arada nerede tedavi gördünüz

merhaba sizin iki tane mi ikiz var yani dört tane..yada ilk gebelik kötü sonuölandı ikincide mi ikiz oldu?bu arada nerede tedavi gördünüz

ikisi mezarda ikisi hayatta..............

ilk hamileliğim rahim ağzı yetmezliği ve dr.ihmali yüzünden erken doğum oldu..Yaşayamayacak kadar küçüktüler......Bebeklerde sorun yoktu..........

ilk kocaeli tıp fak.te,

ikinci izmir Kent hastanesinde....

şu mübarek ramazan hürmetine rabbim hayırlı bi hamilelik nasip etsin inşaallah sana ve hepimize...

şu mübarek ramazan hürmetine rabbim hayırlı bi hamilelik nasip etsin inşaallah sana ve hepimize...

teşekkürler...inşallah inşallah gönülden dileyen herkeze...arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim...haydi hepimiz bhcg değerlerimizi yazalım.....

canım benim mol gebeliği ne zaman gecirip ne zaman kürtaj olduğun önemli çünkü beta hcg kürtajdan sonra hızla düşmez yarılanma süresi 15 günü bulur ve mol gebelikten sonra tekrarlamma olasılığı cok yüksektir bu sebeple 6 ay sürekli beta kontrolü istenir bu kişilerden ama iki ihtimal var ya tekrar gebesin mol yada ektopik olabilir.....yada molden kalan parcalar var beta hcg salgılayan........

merhaba,2008 in sonlarına doğru geçirdim kürtaj başarılıydı bhcg takibide yapıldı ve değerler sıfırlandı...sonrasında 1 yıl ara verdim tekrar hamileydim bu sefer normal gebelikti embriyo göründü ve kalp atışı alınamadı yine kürtaj ama mol değildi...sonra 3.gebelik düştü sonra 4. gebelik oda düştü!!!!!!!!tüm bunların sebebi de benim 47XXX mozaik olmam sonra pgd tanılı tüp bebek yapıldı 2 embriyodada 45X0 turner bulundu transfer iptal...ve yine hamileyim....çok korkuyorum hikayem dahada uzun çektiğim acılar dahada uzun........ektopik derken dış gebelik sanırım böyle olsa idi değerler düşük olurdu ki kese göründü rahim içi bi gebelik ama umarım mol değeldir ve umarım engelli bi gebelik değildir...

cavım benim inşallah allah gönlüne göre veriri.....

belki okuyan olur gebeliğim devam etti ve çok sağlıklı bir oğlum oldu şimdi 11 aylık...bana oğlumu sağsalim sağlıkla veren rabbime şükürler olsun....ama daha hikayemi yazacak fırsat bulamadım...

Son düzenleme:
ben okudum hala aglıyorum! cok sevındım! hayırlı ugurlu olsun! mutlulugunuz daim olsun

teşekkür ederim....baştan okudunuz mu bilmiyorum 7yıl sonra yavruma,mucizeme kavuştum Allaha çok şükür,hikayem uzun yaşadıklarım dahada zor ama kavuşunca unutuluyor sadece ince bir sızı...

belki okuyan olur gebeliğim devam etti ve çok sağlıklı bir oğlum oldu şimdi 11 aylık...bana oğlumu sağsalim sağlıkla veren rabbime şükürler olsun....ama daha hikayemi yazacak fırsat bulamadım...

canım çok güzel bir şey maşallah... Allah anne babasıyla sağlıkla büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…