Adeti 4-5 gun gecip testlerde negatif gorup belirtileri olanlar. Gelin birbirimize destek olalim.

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar bugun dogum gunum ve cok istedim bu gun hamile oldugumu ogrenmeyi. Neyse nasib degil mi nasib mi bilmiyorum ama adetim 5 gun gecti. Bende tik yok. 3.cu gun test yaptim negatif cikti. ( hemde kac hafta oldugunu gostereni) bi kac kere okudum ben gibi olanlari.

Neler yapiyorsunuz. Hastane doktora gittiginizdr neler dendi. Lutfen paylasin kizlar.

Simdi basima gelenler!

Aradim kadin evde test yap dedi. Yok deyince bi saniye dedi 3 dakka bekledim. Gecen de yuzume kapattiklari icin ben bu sefer kapattim. Beklemeye alip kapativeriyorlar!!! Neyseee

Simdi geri aradim dediklerine bakin.

Once idrara bakmamiz lazim o da 10 euro!
Ne zaman sonuc cikar? Onu aninda veriyoruz dediler. Iyi tamam
Sonra kan icin de 12.50 verceniz dedi.
Niye bundan once benden hic para almiyordunuz dedim.
Ozaman siz bize pozitif gordum deyip geldiniz. Simdi labaratuvar parasini vermeniz lazim dedi!!!!

Eeee ben evde negatif gorursem ve hala adet olmassam ne yapayim dedim. Ozaman test icin 2 hafta daha bekle dedi?!!!!! 2 hafta mi 2 gun mu deyince 2 hafta bekleyin sonra kan vermeye gelin.

Allahin cavurlari yaaaaaa resmen kanda once cikiyor ama once idrarda kendin gorcen diyor.

Kizlar kiyafetlerime sigamiyorum. Kocaman gobus cikiyorrrr. Napcam!!! Olcaksam oliim artik olmicaksa da bi isarettt

merhaba bayanlar. Ben en son 23 temmuzda adet olmuştum. Ağustosta 3gün gecikince test yaptım evde negatif çıktı.Bir kaç gün sonra yine yaptım yine negatif çıktı. Sonra kan testi verdim. 38 çıktı. çok yeni hamileymişim. yani geç oldu sanırım döllenme. evdeki testlere güvenmeyin fazla. hamilelik yeniyse çıkmıyor. bir de ben de şiştim epey pantalonlar resmen sıkıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

bayanlar bende 18 gündür adet olamıyorum 6 aydır hamile kalmak istiyorum son üç aydır folik asit kullandım ve adetlerim düzenli oluyordu. bugün doktora gttim ama bişey yok bana progestan verdi adet söktürücü sol yumurtalıktada kist varmış ilacı kullanmalımıyım bilmiyorum sizce ne yapmayılım? ya bebek varsa diye ümit ediyorum kan testi yaptrdım 3 gün önce ama kanda bişey çıkmadı.. :KK43:

bayanlar bende 18 gündür adet olamıyorum 6 aydır hamile kalmak istiyorum son üç aydır folik asit kullandım ve adetlerim düzenli oluyordu. bugün doktora gttim ama bişey yok bana progestan verdi adet söktürücü sol yumurtalıktada kist varmış ilacı kullanmalımıyım bilmiyorum sizce ne yapmayılım? ya bebek varsa diye ümit ediyorum kan testi yaptrdım 3 gün önce ama kanda bişey çıkmadı.. :KK43:
merhabalar.18 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkardı gebeliğiniz. Benimki iki haftalıkken çıktı çünkü. Eğer güvenemediyseniz başka bir doktora daha gidin muayene olun. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin.

merhabalar.18 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkardı gebeliğiniz. Benimki iki haftalıkken çıktı çünkü. Eğer güvenemediyseniz başka bir doktora daha gidin muayene olun. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin.
evet gidicem kıst olduğunu söyledi doktor ama 3 ay önce hiç birşey yoktu nerden çıktı bu kist hemde 3 aydır folik asit kullanıyorum, benım bir tanıdığımın kist diye bebeğini almış doktor bebek olduğunu anlamamış korkuyorum bende :( Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu durumu yaşamak çok zormuş :(

Back
X