1ay yumurtlama olmazsa bi sonraki aya yumurtlarsin adetjnden 15 gn sonra yumurtlamak yerine 45 gun sonra olur oyle hamilelik olusur ve hamilelik olustuktan sonra gebelik icin vucut hazirlik yapmaya baslar. Ne demek istedigini anlamadimMerhabalar. Burda okumuştum. Adeti çok gecikenler varmış ama o biri ay hamile kalan var. Bende adetim 25 gün gecikti. Adet oldum. Karnım bu 25 gün içerisinde her gün olmasa da 3günde bir regl ağrısı gibi ağrıyordu. Karnım eskisinden biraz büyüdü acaba kilo mu aldım ben hiç kilo almıyordum. Düşünüyorum da bu 25 gün içinde rahmim büyümüş ola bilir mi? Bir sonraki ay nasıl hamile kalınıyor acaba. Burda şöyle okumuştum bebek kendine yer hazırlıyo falan. Bilemedim yani. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Valla ben de anlamadım. Hiç gecikmem olmazdı. 1 yıldır evliyim ilk defa 1 ay adetim gecikti1ay yumurtlama olmazsa bi sonraki aya yumurtlarsin adetjnden 15 gn sonra yumurtlamak yerine 45 gun sonra olur oyle hamilelik olusur ve hamilelik olustuktan sonra gebelik icin vucut hazirlik yapmaya baslar. Ne demek istedigini anlamadim
Siz peki hamile kaldınız mı?Benm de olmazdı ne zaman eşim yumurtlama günü harici korunmasız yaptıysa reglm gecikti
Allah şifa versin. Amin. Hanile de degilim regle bi hafta kala bi kez korunmasız oldu ilişki ama regl de olmuyorum kaç gündür test yaptım negatif rahimde myom cıktı
Amin teşekkür ederimAllah şifa versin. Amin. 
Demek ki böyle bir durum var hamile kalmadan önce. Valla benim de başıma ilk defa geldi. İlaç başka aylarda da kullanıyodum ama hiç etki etmiyordu. O kadar gecikti ki hamile olduğumu sandım. Kimyasal olunca idrarda çıkıyo mu peki? Bende hep negatifti.ikinci hamileligim bu ilki dustu malesef ikisindede aynen dedigin gibi bi onceki ay 10/15 gun gecikti
Evet hayal kırıklığına uğruyor.Neden gecikiyor bu tegl anlamıyorum 27 yasındayım ilk dega başıma geliyor.tam da bebek düşünmeye başladıgımda üzülüyor insan
İdrarda mı öğrendin? Nasıl bildin? Bende regl ağrısı gibi ağrılar vardı ama adet olamadım. Doktor adet sökturucü yazdı içdim 10 gün ondan sonra oldu.ikinci hamileligim bu ilki dustu malesef ikisindede aynen dedigin gibi bi onceki ay 10/15 gun gecikti
cikiyo cikiyo 。Demek ki böyle bir durum var hamile kalmadan önce. Valla benim de başıma ilk defa geldi. İlaç başka aylarda da kullanıyodum ama hiç etki etmiyordu. O kadar gecikti ki hamile olduğumu sandım. Kimyasal olunca idrarda çıkıyo mu peki? Bende hep negatifti.
idrar dan ogrendim ovulasyon yapmistim engec 16. gun adet olmam lazimdi inatla test yapmadim negatif korkusuyla 16. gun baktim gelen giden yok oyle ogrendim ztn haftasonu idi pazarteside kanda ogrendim sukur。 allah isteyen herkese versin en sagliklisindanİdrarda mı öğrendin? Nasıl bildin? Bende regl ağrısı gibi ağrılar vardı ama adet olamadım. Doktor adet sökturucü yazdı içdim 10 gün ondan sonra oldu.
Dogru söylüyorsun elden suan bi şey gelmşyor.tarlusal mı kullandın sen ben onu istemiyorum sürekli onunla regl mi olacazEvet hayal kırıklığına uğruyor.Ben de bedenimi tanıyamaz hale geldim. Nerede ne zaman regl olucam bilmiyorum. En iyisi boş vermek. Hayırlısı neyse o olsun. Her şeye kafa yorarsak hayatımız anlamsız hale gele bilir ve dünya sıkıcı olmaya başlar. Allah kaderimize ne yazmışsa vardır bir bildiği. Sıkma canını. Her şey güzel olur Allahın izniyle.
Duphaston. İlk defa o kadar geciktim diye ilk defa adet sökturucü kullandım. İnşAllah bir daha öyle olmam.Dogru söylüyorsun elden suan bi şey gelmşyor.tarlusal mı kullandın sen ben onu istemiyorum sürekli onunla regl mi olacaz
Aminidrar dan ogrendim ovulasyon yapmistim engec 16. gun adet olmam lazimdi inatla test yapmadim negatif korkusuyla 16. gun baktim gelen giden yok oyle ogrendim ztn haftasonu idi pazarteside kanda ogrendim sukur。 allah isteyen herkese versin en sagliklisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?