Bn çok test yaptım 1 senedir bekliyorum 2 gün oluyo daha yapalı erken gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden bekliyorumZaten 10 gün geçmiş varsa vardir.daha neyi bekliyorsunuz ki ?
Daha öncede böyle gecikmeleriniz oluyoduysa bence bi kadin doğuma görünün.gecikme sebebi başka şeylerde olabilir.Bn çok test yaptım 1 senedir bekliyorum 2 gün oluyo daha yapalı erken gebelik testi yaptım çıkmadı o yüzden bekliyorum
Hayır hiç bukadar gecikmedm gidicem zaten doktoraDaha öncede böyle gecikmeleriniz oluyoduysa bence bi kadin doğuma görünün.gecikme sebebi başka şeylerde olabilir.
Geç yumurtlamış olabilirsin. Yumurtlama gününe göre mi hesapladın bat gününü ?Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk adetim 10 gün geciktiins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)
Hayır en son 30 ocak da oldm adetGeç yumurtlamış olabilirsin. Yumurtlama gününe göre mi hesapladın bat gününü ?
Kesin geç yumurtlamışsın. Adette gelmiyor testte de çıkmıyor. Başka seçenek yok. Biraz daha bekle gelmezse tekrar test yap. Adet sancım var demişsin ama gebelikte de adet sancısı olur. Hatta o oldum galiba hissi bile oluyor ama gelmiyor adet. İnşallah gebelik belirtisidir sende ki.Hayır en son 30 ocak da oldm adet
Aynen öyle oldm olcam diyorum olmuyorum inşallah yaKesin geç yumurtlamışsın. Adette gelmiyor testte de çıkmıyor. Başka seçenek yok. Biraz daha bekle gelmezse tekrar test yap. Adet sancım var demişsin ama gebelikte de adet sancısı olur. Hatta o oldum galiba hissi bile oluyor ama gelmiyor adet. İnşallah gebelik belirtisidir sende ki.
5 marttır canım. Karın ağrısının nedeni farklıdır. Üşütmüş falan olabilirsin. Kasık ağrısı olur yumurtlama gününde.E Efulimm41 canım sana bir sorun olucak ben 30 günde bir adet oluyorum yani 31. Gün adet kanım gelir ve hesaplamama göre 5 martta yum günümdü ve o akşam kasıklarım da ağrı oldu ilişki de oldu ve ertesi günün gecesi birden çok şiddetli karın sancılarıyla uyandım yataktan acaba yumrutalama günüm sence hangisidir bir fikrin var mı?
Peki sağol :))5 marttır canım. Karın ağrısının nedeni farklıdır. Üşütmüş falan olabilirsin. Kasık ağrısı olur yumurtlama gününde.
Ocak-şubat-mart BAT'ını bekleyenler isimli topiğimiz var canım. Gel oraya sohbet ediyoruz orda hep.Kizlarrr çok sıkıldım sohpet edelimmi
Adet döngülerinin arası ortalama kaç gün sürüo cnm senin demene göre 29 gün oluo.Kızlarson adet tarihim 30 ocak şubat 28 çekti için 28inde olmamgerekiyodu demi
2 aydır düzenli oluyorum 30 günde oluyorum canım adetim 12 gün gecikti adet sancılarım var evet oldm olcam diyorum olmadım daha hiç bukadar gecikmemişti yarın test yapicam ins hamileyimdirAdet döngülerinin arası ortalama kaç gün sürüo cnm senin demene göre 29 gün oluo.
Benimde Sat 27 ocaktı, en erken 23 ocak en geçte 25 ine kadar olmam gerekiodu bugün 43.günüm ama ben hâlâ olamadım sadece klomen kullandım bukadar gecikme yapacağını düşünmüyorum açıkçası, adetin 35.günü doktora gttm betaya bakildi negatifti aslında rahmin kalın olman gerekiodu dedi ve 5 gün progestan kullan bırakıp 10 gün bekle yine olmzsan gel tedbir amaçlı yine betaya bakalım dedi ama gebelik olsa çıkardı zaten. Ara ara acayip ağrım oluo kesin oldum diyorum ama gelmeye niyeti yok, ilaç çarşamba sabah bitmişti inş biran önce olurum çünkü çok sıkıldım .
Hâlâ test yapmadın mı iyi sabretmişin valla canım, inş hayırlı haberler alırsın.2 aydır düzenli oluyorum 30 günde oluyorum canım adetim 12 gün gecikti adet sancılarım var evet oldm olcam diyorum olmadım daha hiç bukadar gecikmemişti yarın test yapicam ins hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?