Adeti gecikip negatif çıkanlar bakabilir mi

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
Arkadaşlar çevremde bu ay herkesin adeti gecikti. Burada da bir kaç kişide okudum. Var mı böyle olanlar. Özellikle anne olmak isteyenler için bir umut. Reglim ilkler bu kadar gecikti. Ama test yapıyorum negatif. Normalde yumurtlama zamanı göğüslerim şişer regl günü sönerdi bu ay asla yumurtlama zamanı şişmedi ağrımadı. Ama regli olmam gereken günden beri hassasiyet var özellikle ucu açıyor dokununca. Kasıklarda ve bacalarımda ağrı var. Bu şekilde olup hamile kalan var mı

Arkadaşlar çevremde bu ay herkesin adeti gecikti. Burada da bir kaç kişide okudum. Var mı böyle olanlar. Özellikle anne olmak isteyenler için bir umut. Reglim ilkler bu kadar gecikti. Ama test yapıyorum negatif. Normalde yumurtlama zamanı göğüslerim şişer regl günü sönerdi bu ay asla yumurtlama zamanı şişmedi ağrımadı. Ama regli olmam gereken günden beri hassasiyet var özellikle ucu açıyor dokununca. Kasıklarda ve bacalarımda ağrı var. Bu şekilde olup hamile kalan var mı
Bende duymuştum bu şekilde kalanları gecikme devam ederse test yaptır bence Allah hayırlı olanı nasip etsin canım

Benim de gecikti test yaptım. Negatif. Bacaklarım ağrıyor. Nadiren kasıklarım

Merhaba kızlar 5 aydır evliyim korunmuyorduk ama çocuk da istemiyorduk olursa olur diyorduk bir çabaya girmiyordum doğrusu bu ay çok istedik ve ilişki sonrası uzandım kalkmadım hiç vs. Ben adeti ayda bir düzenli gören birisiydim. Adetim bir gün dahi gecikmezdi günü hep bellidir o derece düzenli yani. Fakat bu ay 15 inde olmam gerekirken olmadım. Adet gecikmesi bugünle birlikte beş gün olucak fakat tık yok bende dayanamadım test yaptım negatif çıktı napsam bilmiyorum neden böyle oldu çok sevinmiştim oysa :(

Back
X