adetim 10 gün geçti hamilemiyim anlamıyorum :((

çevremden kimseyle bu durumu paylaşıp heyecanlandırmak ya da sorularına maruz kalmak istemiyorum. herkes beklenti içerisinde durmadan bu konunun konuşulması da strese sokuyor beni. şimdi kan testi yaptırmaya gittiğimde ne demem gerekiyor.
Cnm sennde gec dollenme olmus gel cnm benim topige ordada benim gbi adeti geven arkadaslsr konsyrz benimde senn gbi gecti adetm bende bgn kan vercm kan vermeden snc alamzsn

çevremden kimseyle bu durumu paylaşıp heyecanlandırmak ya da sorularına maruz kalmak istemiyorum. herkes beklenti içerisinde durmadan bu konunun konuşulması da strese sokuyor beni. şimdi kan testi yaptırmaya gittiğimde ne demem gerekiyor.
Nasıl yani,
Anne olmak istiyorsunuz ve gebelik şüphesi ile hastaneye gittiğinizde ne demeniz gerektiğini bilmiyor musunuz?

Efor testi yaptırmak istiyorum demeyeceksiniz herhalde.

Her iki hamileliğimde de bir gün çok kısa süren adet gördüm. İnşallah senin de öyle olmuştur. Umarım güzel haberlerini alırız burdan.

herkese tüm cevaplar için çok teşekkür ederim. biraz stresli birazda heyecanlı bir dönemden geçiyorum. hastaneye gittiğimde beklentimin ne olduğunu elbette biliyorum ancak direkt kan testi verebiliyormuyum yoksa önce kadın doğum doktoruyla mı görüşmeliyim doktor mu kan testi talep eder o konuda bilgi sormuştum. ama ilginizin için mutluyum .
şu an işyerindeyim yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım. sonucu sizlerle de paylaşırım .

ayyy inşallah moral oldu doğru düzgün hamilelik belirtisi de yaşamıyorum kan testinde de negatif görmekten korktuğum için erteliyorum sürekli
ilk 1 ay da hamilelik belirtisi olmuyor bende 7. haftadan sonra başlamıştı belirtiler.

herkese tüm cevaplar için çok teşekkür ederim. biraz stresli birazda heyecanlı bir dönemden geçiyorum. hastaneye gittiğimde beklentimin ne olduğunu elbette biliyorum ancak direkt kan testi verebiliyormuyum yoksa önce kadın doğum doktoruyla mı görüşmeliyim doktor mu kan testi talep eder o konuda bilgi sormuştum. ama ilginizin için mutluyum .
şu an işyerindeyim yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım. sonucu sizlerle de paylaşırım .
muayene olmadan test verebilirsin ama özel hastaneye gidiceksen..25 -30 lira falan
devlette doktora görünmeden test yaptıramıyosun ben senin yerinde olsam akşam acile giderim yada özel labartuvara giderim bişi yaparım yani bi dakka bile durmam 10 gün geçti diyosun çünkü hayırlı haberler almanı dilerim

Direk gebelik testi için kan vermek istiyorum diyorsun onlar alıyor kanını. Ben öyle yaptım sadece 1 gün geçmişti adetimden ve hamile olduğumu öğrendim.

Keşke sabahtan gidip sağlıkocağına gebelik için kan testi vericem deseydiniz. Şimdide akşam acile gidip yaptırabilirsiniz 2 3 saat sonra çıkar.
Bende de adet olucam gibi belirtiler vardı oldum olacam derken oğlum oldu :)
Allah gönlünüze göre versin

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah dün akşam kan testine karar verseydim giderdim bugün ama artık akşam gidip öğrenirim. çok tuhaf bir duygu bu ara çok sık evde test yaptım ve negatif sonuç görmekten sanırım ümitsizliğe kapıldım. kanda da aynı sonucu almaktan korkuyorum. hayırlısı sağlık problemi olmasında güzel haberi alırım inşallah.
destekleriniz için çok teşekkürler.:KK200:

6 gün gecikmişti benimde 4defa test yaptım çıkmadı. Hatta üstüne adet gördüm ama hamileymişim.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah dün akşam kan testine karar verseydim giderdim bugün ama artık akşam gidip öğrenirim. çok tuhaf bir duygu bu ara çok sık evde test yaptım ve negatif sonuç görmekten sanırım ümitsizliğe kapıldım. kanda da aynı sonucu almaktan korkuyorum. hayırlısı sağlık problemi olmasında güzel haberi alırım inşallah.
destekleriniz için çok teşekkürler.:KK200:

negatıf bıle olsa bu kadar gecıkme normal degıl kadın dogum uzmanına gozukur kıst vs varsa ogrenırsın. zaten kıst falan olunca hamılelıgı engellıyor bıldıgım kadarıyla.. o yuzden en ıyısı kan vermek.. ben sımdıye kadar hamıle olduguma daır hıcbır belırtı yasamadım o yuzden belırtı olmasına gerek yok.. insallah hamılesındır tabıkı 1 gun adet oldugun ıcın ben 2 ay bıle oldugunu dusunuyorum... bende yerlesme kanamasından anlamıstım

merhaba kızlar günaydın... tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoruz. adetim her zaman düzenlidir. şimdiye kadar 28 günü geçtiği hiç olmamıştır. mart ayının 10'unda sadece 1 gün adet oldum ve 7 nisanda yeniden adet olmam gerekirken 10 gün geçti ve hala bir şey yok. hamilelik testi yapıyorum sürekli. sonuç hep negatif. anlamıyorum problem nedir. kasıklarımda ve karnımda tuhaf ağrılar kramplar oluşuyor. kan testi yaptıracağım ama çok tedirginim. sizce ne olabilir yada benzer şeyler yaşayan var mı ?
Boşa umut vermek istemem ama benzer şekilde 3 hamilelik yaşadım .insallah hamilesindir .

Kan testi yaptırın. Benim de 13 gün geçmesine rağmen eczaneden aldığım testler negatif çıkıyordu. Kan testinde çıkmıştı.

oğlunuz mu olacak kızlar erken çıkıyormuş o testte erkek çocukları daha geç gözüküyormuş ben adet olmadan yapmıştım sönüktü çizgi ve kızım oldu merak ettimde o yüzden sordum canım

Kan testini bugün yaptırdım ve sonuç negatif :( doktor kan testinde bir çok şey e baktı ve sonuclarimin iyi olduğunu söyledi ama idrar kan tüm testler negatif ve ben halen adet olmadım:( sizce görünmeme ihtimali varmı?

Yok canm kan kesindir ultrasonda cikmayabilir veya idrarda ama kanda krsin çıkar

Benm de adetim 6 gun gecti 7. Gun yaptım idrarda pozitifti kan yaptirdim kan cosmustu zaten bir bucuk hafta sonra gittim kese kucuk dedi 3 hafta sonra gel dedi iki hafta sonra gidicem bakalim hafif bulantilar basladi hayirlisi

Back
X