ADETİM 17 GÜN GECİKTİ Hamile Miyim?

Testin pozitif duruyor

Belki yumurtan geç çatladı. Pkolu isen bu olabilir ama bu şartlarda idrarda takip et koyulaşmayı. Git gide çizgi netleşiyorsa gözün aydın ona göre gidersin doktora

Benimde 3 gün gecikti ve albi testi yaptım dün negatif çıktı eşim benden çok hayal kırıklığına uğradı neden adet olmadım onu da anlamadım bugün de gelen giden yok
Benim de senelerdir böyle gecikmem olmamıştı stres de yapmadım ama anlayamıyorum

idrarda geç çıkıyor ben kanda geç çıkma ihtimali var mı diye merak ediyorum inşallah hamilemisindir canım
3 kere negatif gördüm İdrarda o yüzden kanda da yaptırmak istemiyorum negatif çıkar diye ama tabi geç döllenme olursa kanda da çıkmayabiliyormuş yani bu forumda birkaç kişide gördüm

Bence testiniz pozitif kaç günlük gecikme ile böyle sonuç çıktı ve testi ne kadar sıklıkla tekrarladınız

Bence testiniz pozitif kaç günlük gecikme ile böyle sonuç çıktı ve testi ne kadar sıklıkla tekrarladınız
16 gün gecikmeyle çıktı. İlkini de 10 gün gecikmeyle yapmıştım aynı markayla. Onda bişey çıkmamıştı. Bu sefer sabah idrarıyla yapıcam. Bi değişim olmayacak diye testi tekrarlamaya da korkuyorum

Erken gebelik testlerinden mi yaptınız ve hiçbir belirti var mı kasık bel bacak ağrısı gibi

Erken gebelik testlerinden mi yaptınız ve hiçbir belirti var mı kasık bel bacak ağrısı gibi
Erken gebelik testi değil normal test yaptım. Göğüslerimde şişkinlik var. Bir de gecikmeden beri ara ara bel ağrılarım oldu. Ve ağzımın hiç tadı yok. Bu olursa ikinci gebeliğim olucak. İlki de süpriz gebelikti. Hiçbir belirti vermeden geldi.

Bişey sorabilir miyim ? Göğüsleriniz falan şişmemiş miydi ? Yani hiç mi belirti yoktu . . Deliriyorum bende adetimden 2 gün sonra birlikteliğim oldu hemen birkaç gün içinde gögüslerim şişti . Bende taktım ki ne taktım şuan 8. Günündeyim gecikmenin moralim sıfır test yapmaya cesaretimde yok evli değilim acaba taktım diye mi oldu ? Yani adetten hemen sonra tek ilişkide tutar mı ya ? Resmen kurudum

Yok valla hiç bir belirti olmadı ara sıra adet ağrısı gibi ağrım oldu dedim heh geliyor hastalık ama yok,Tam yumurtlama döneminizde ilişki olmuş anlaşılan test yapsanız azıcıkta olsa içiniz rahatlar , ki gebelik olmasa bile stresten dolayı adetiniz gecikir en iyisi erken gebelik testi alın gün içinde yapın onlar %90 kesin sonuç veriyor yine de içiniz rahat etmezse yarın sabah kan vermeye gidin .
Bu şekilde telaş yaparak ve var mı yok mu bilmeden durmak daha kötü bir durum bence .
İnanın belli olmuyor tutar mı tutmaz mı burada o kadar çok kadın var ki neler deneyen ,bazısı ilk ilişkide hamile kalabiliyor,bazıları yıllarca uğraşıyor .
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

Zaten adet bitiminden sonraki günler tutuyor tutuyorsa. Bende hemen bi test yapın. Beklemek daha zor

Allah bağışlasın Olursa da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim bacak ağrım başladı iki gündür regl öncesi olan ağrılardan sanki hamlamışım gibi. Ara ara da belim ağrıyor başka da bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…