Testin pozitif duruyorİnşallah canım yaaBen idrar testi yaptım iki gün önce silik çizgi var. Hatta koyayım fotosunu da. Kan tahlili yaptıramıyorum. Yurtdışında yaşıyorum. Burda kolay kolay isteğe bağlı kan tahlili yaptıramıyoruz. Mevsimsel olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olsa en fazla 1 hafta oynar tarihleri.
Bu kadar gecikmeye silik çizgi olmamalı. Ümitlenmek istemiyorum bi yandan da dua ediyorum inşallah hamileyim diye. İlk hamileliğimde daha 1 gün gecikmeyle kıpkırmızı çizgiyi görmüştüm. Allah seni nazarlardan korusunTestin pozitif duruyor
Belki yumurtan geç çatladı. Pkolu isen bu olabilir ama bu şartlarda idrarda takip et koyulaşmayı. Git gide çizgi netleşiyorsa gözün aydın ona göre gidersin doktoraBu kadar gecikmeye silik çizgi olmamalı. Ümitlenmek istemiyorum bi yandan da dua ediyorum inşallah hamileyim diye. İlk hamileliğimde daha 1 gün gecikmeyle kıpkırmızı çizgiyi görmüştüm. Allah seni nazarlardan korusunsağlıkla bebişini kucağına al inşallah.
Hadi inşallah canım. Bir kerecik de olsa benim için dua eder misin? Hamilelerin duaları kabul olurmuş.Belki yumurtan geç çatladı. Pkolu isen bu olabilir ama bu şartlarda idrarda takip et koyulaşmayı. Git gide çizgi netleşiyorsa gözün aydın ona göre gidersin doktora
Dilimizden dua düşmüyor. Allah isteyen herkese versin inşallah sende güzel haber alırsınHadi inşallah canım. Bir kerecik de olsa benim için dua eder misin? Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Benim de senelerdir böyle gecikmem olmamıştı stres de yapmadım ama anlayamıyorumBenimde 3 gün gecikti ve albi testi yaptım dün negatif çıktı eşim benden çok hayal kırıklığına uğradı neden adet olmadım onu da anlamadım bugün de gelen giden yok
Maalesef silik bile çıkmıyor. Surelab 5 TL olan testlerden yaptımSilik çizgi bile çıkmıyor mu? Hangi testi yapıyorsun? Basit olanlardan mı?
Gecikmeden Kaç gün sonra çıktı sizin
3 kere negatif gördüm İdrarda o yüzden kanda da yaptırmak istemiyorum negatif çıkar diye ama tabi geç döllenme olursa kanda da çıkmayabiliyormuş yani bu forumda birkaç kişide gördümidrarda geç çıkıyor ben kanda geç çıkma ihtimali var mı diye merak ediyorum inşallah hamilemisindir canım
Bence testiniz pozitifİnşallah canım yaaBen idrar testi yaptım iki gün önce silik çizgi var. Hatta koyayım fotosunu da. Kan tahlili yaptıramıyorum. Yurtdışında yaşıyorum. Burda kolay kolay isteğe bağlı kan tahlili yaptıramıyoruz. Mevsimsel olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olsa en fazla 1 hafta oynar tarihleri.
16 gün gecikmeyle çıktı. İlkini de 10 gün gecikmeyle yapmıştım aynı markayla. Onda bişey çıkmamıştı. Bu sefer sabah idrarıyla yapıcam. Bi değişim olmayacak diye testi tekrarlamaya da korkuyorumBence testiniz pozitifkaç günlük gecikme ile böyle sonuç çıktı ve testi ne kadar sıklıkla tekrarladınız
Diğer pahalı olanlardan alsanız predictor erken gebelik testi mesela. Geç döllenme filansa 5tl lik testler hassas testler değil.Maalesef silik bile çıkmıyor. Surelab 5 TL olan testlerden yaptım
Erken gebelik testlerinden mi yaptınız ve hiçbir belirti var mı kasık bel bacak ağrısı gibi16 gün gecikmeyle çıktı. İlkini de 10 gün gecikmeyle yapmıştım aynı markayla. Onda bişey çıkmamıştı. Bu sefer sabah idrarıyla yapıcam. Bi değişim olmayacak diye testi tekrarlamaya da korkuyorum
Erken gebelik testi değil normal test yaptım. Göğüslerimde şişkinlik var. Bir de gecikmeden beri ara ara bel ağrılarım oldu. Ve ağzımın hiç tadı yok. Bu olursa ikinci gebeliğim olucak. İlki de süpriz gebelikti. Hiçbir belirti vermeden geldi.Erken gebelik testlerinden mi yaptınız ve hiçbir belirti var mı kasık bel bacak ağrısı gibi
Bişey sorabilir miyim ? Göğüsleriniz falan şişmemiş miydi ? Yani hiç mi belirti yoktu . . Deliriyorum bende adetimden 2 gün sonra birlikteliğim oldu hemen birkaç gün içinde gögüslerim şişti . Bende taktım ki ne taktım şuan 8. Günündeyim gecikmenin moralim sıfır test yapmaya cesaretimde yok evli değilim acaba taktım diye mi oldu ? Yani adetten hemen sonra tek ilişkide tutar mı ya ? Resmen kurudumMerhabalar benim de reglim 15 gün gecikti , bende 3 kez test yaptım bayram dolayısı ile kan vermeye de gidemedim 2 gün önce regl oldum havalardan , sıkıntı stresten gecikiyor sanırım bende deliriyordum az daha hiç bir belirtim yoktu çünkü e testlerde negatif birşey olsa hissederim bir belirti olur diyordum o da yoktu , En sonunda karın ağrısı ile geldi .
Sizde çok düşünmeyin eğer pozitif olsa idi zaten testlerde onu geçtim kan da çıkardı bir belirti olurdu, bu ay olmasa bile umarım önümüzdeki aylar da güzel sonuçlanır herşey sizin için
Bişey sorabilir miyim ? Göğüsleriniz falan şişmemiş miydi ? Yani hiç mi belirti yoktu . . Deliriyorum bende adetimden 2 gün sonra birlikteliğim oldu hemen birkaç gün içinde gögüslerim şişti . Bende taktım ki ne taktım şuan 8. Günündeyim gecikmenin moralim sıfır test yapmaya cesaretimde yok evli değilim acaba taktım diye mi oldu ? Yani adetten hemen sonra tek ilişkide tutar mı ya ? Resmen kurudum
AminDilimizden dua düşmüyor. Allah isteyen herkese versin inşallah sende güzel haber alırsın
Zaten adet bitiminden sonraki günler tutuyor tutuyorsa. Bende hemen bi test yapın. Beklemek daha zorBişey sorabilir miyim ? Göğüsleriniz falan şişmemiş miydi ? Yani hiç mi belirti yoktu . . Deliriyorum bende adetimden 2 gün sonra birlikteliğim oldu hemen birkaç gün içinde gögüslerim şişti . Bende taktım ki ne taktım şuan 8. Günündeyim gecikmenin moralim sıfır test yapmaya cesaretimde yok evli değilim acaba taktım diye mi oldu ? Yani adetten hemen sonra tek ilişkide tutar mı ya ? Resmen kurudum
Allah bağışlasınErken gebelik testi değil normal test yaptım. Göğüslerimde şişkinlik var. Bir de gecikmeden beri ara ara bel ağrılarım oldu. Ve ağzımın hiç tadı yok. Bu olursa ikinci gebeliğim olucak. İlki de süpriz gebelikti. Hiçbir belirti vermeden geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?