Teşekkür ederim canımAllah bağışlasınOlursa da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim bacak ağrım başladı iki gündür regl öncesi olan ağrılardan sanki hamlamışım gibi. Ara ara da belim ağrıyor başka da bir şey yok
Birdaha yapsana test inşallah hamilesindirİnşallah canım yaaBen idrar testi yaptım iki gün önce silik çizgi var. Hatta koyayım fotosunu da. Kan tahlili yaptıramıyorum. Yurtdışında yaşıyorum. Burda kolay kolay isteğe bağlı kan tahlili yaptıramıyoruz. Mevsimsel olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olsa en fazla 1 hafta oynar tarihleri.
Bugün alayım da yarın sabahtan yapıcam bu sefer. Haber veririm canım.Birdaha yapsana test inşallah hamilesindir
Son durum nedir adet oldunuz mu ?Hiç bilmiyorum inşallah hamileyizdir
Hayır olmadım halen siz oldunuz mu?Son durum nedir adet oldunuz mu ?
Yok olmadım . Ben zaten hamilelik istemiyorumHayır olmadım halen siz oldunuz mu?
Bugün yapacam test sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYok olmadım . Ben zaten hamilelik istemiyorumstresten mi diye düşünüyorum . Test yapmadınız mı siz ? Baya gecikmiş sizin ? Ben kendimde troidden şüphe ediyorum açıkcası
Yazarsınız sonucu planlı hamilelikse umarım pozitiftir ama başta herşeyin hayırlısıBugün yapacam test sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Benim adetim de 16 gun gecikti 5gun gecikince kan vermiştim 0.5 cikti sonra bide idrarda bakim dedim 7.gun baktim idrarda cikmadi araya bayram vs girdi ssanirim mevsimsel gecen seneler de olmuştu ara ara bukadar uzun gecikmeler oyuzden umutlanmak istemiyorum.
Acikcasi cok kararsizim bi yanımız cok istiyoruz eşimde bende bir kızımiz olur belki diye 2 oglusum var
Ayda 1 kere korunmuyorum aslinda ama gene de umutlanıyorum. Evet daha once de yasamistim hic belirti yoktu şuan sadece farkli olarak ne yersem yiyeyim ağzımda acımsi bir tat hic gitmiyor.
Teşekkür ederim Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese tattirsin.Allah bağışlasın , ne diyeceğimi bilemedim o zaman ben hakkınızda hayırlısı .
Psikolojik havaların sıcaklığından da olabilir tat bozukluğu falan çok düşünmeyin
Amin amin inşallahTeşekkür ederim Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese tattirsin.
evde test yaptım negatif herhalde mevsimsel ama hiç 19 gün gecikme olmadı hayırlısı olsunYazarsınız sonucu planlı hamilelikse umarım pozitiftir ama başta herşeyin hayırlısı
Bana mı öyle geliyor yoksa hafif silik çizgi mi var off deliriyor insanOf bu ne bişey diyeceğim ben göbeğimde hafif çizgi farkettim sizde var mı
Silik bir çizgi var ama kesik gibi 1 tane daha yapsanız yada kanda cikarBana mı öyle geliyor yoksa hafif silik çizgi mi var off deliriyor insan Eki Görüntüle 2671660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?