ADETİM 17 GÜN GECİKTİ Hamile Miyim?

Teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Birdaha yapsana test inşallah hamilesindir

Benim adetim de 16 gun gecikti 5gun gecikince kan vermiştim 0.5 cikti sonra bide idrarda bakim dedim 7.gun baktim idrarda cikmadi araya bayram vs girdi ssanirim mevsimsel gecen seneler de olmuştu ara ara bukadar uzun gecikmeler oyuzden umutlanmak istemiyorum.

Benim de 15gün gecikme oldu ama sonra regl geldi ne belirti vardı ne başka birşey mevsimsel olabilir istiyor musunuz gebelik? İsterseniz tekrar test yapın dicem ama Kan da çıkmamış testte de negatif Dr a gitseniz adet söktürücü verecek doğal yollarla bekleyin benim gibi bence

Acikcasi cok kararsizim bi yanımız cok istiyoruz eşimde bende bir kızımiz olur belki diye 2 oglusum var
Ayda 1 kere korunmuyorum aslinda ama gene de umutlanıyorum. Evet daha once de yasamistim hic belirti yoktu şuan sadece farkli olarak ne yersem yiyeyim ağzımda acımsi bir tat hic gitmiyor.

Allah bağışlasın , ne diyeceğimi bilemedim o zaman ben hakkınızda hayırlısı .
Psikolojik havaların sıcaklığından da olabilir tat bozukluğu falan çok düşünmeyin

Of bu ne bişey diyeceğim ben göbeğimde hafif çizgi farkettim sizde var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…