- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Selam hamilemisiniz benimde iki gun gectiginde negatif cikmisti kan testim dorduncu gun idrarda cok cok hafif silik cikmistiCumartesi günü olmam gerekiyordu Pazartesi oldu hala olmadım ve ara ara kasıklarıma ağrı giriyor göğüs uçlrım çok acıyor. Bir de yoğun akıntım var hatta bembeyaz süt gibi akıntım geliyor sürekli. Bu ay reglimin 16.günü yumurtladığımı düşünüyorum şuan döngümün 31.günündeyim yani yumurtlama üzerinden yaklaşık 15 gün geçti idrar testi negatif çıktı. Eğer bebek olsaydı pozitif çıkardı değil mi? Boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum
Merhaba kan verdiniz mi acaba benimde bugün gecikmenin 3.gunu idrar testleri akşam saatlerinde yaptım negatif yarın kan veresem belli olur muSelam hamilemisiniz benimde iki gun gectiginde negatif cikmisti kan testim dorduncu gun idrarda cok cok hafif silik cikmisti
Merhaba bu postu açtığımda hamile değildim ama bu ay hamileyim sanırım 3 gün gecikti ve testlerim kopkoyu ikinci çizgiyi çıkarıyor. Pazartesiye randevu aldım o zaman kan vereceğim inşallahMerhaba kan verdiniz mi acaba benimde bugün gecikmenin 3.gunu idrar testleri akşam saatlerinde yaptım negatif yarın kan veresem belli olur mu
Sağlıkla gelsin inşallah peki yarın gecikmenin 4.gunu kan veresem kesim sonucu alır mıyım biraz daha beklemeli miyim idrar negatif akşam saatinde yaptımBen ilk Adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ikinci çizgiyi ilk o zaman gördüm silik bir şekilde.
1 haftayı bekle istersen.Sağlıkla gelsin inşallah peki yarın gecikmenin 4.gunu kan veresem kesim sonucu alır mıyım biraz daha beklemeli miyim idrar negatif akşam saatinde yaptım
Hayırlı olsunnnMerhaba bu postu açtığımda hamile değildim ama bu ay hamileyim sanırım 3 gün gecikti ve testlerim kopkoyu ikinci çizgiyi çıkarıyor. Pazartesiye randevu aldım o zaman kan vereceğim inşallah
Hayır belirgin bir belirti yaşamadımHayırlı olsunnnbelirtiniz var mıydı
Teşekkür ederimHayırlı olsunnnbelirtiniz var mıydı
Merhaba gecikmenin 5.günündeyim henüz kan vermedim bir hafta dolsun öyle vereceğimMerhaba ben 7. Gecikme gununde kan verdim bence idrar testinde cikmadan kan vermeyin erken ogrenmek cok daha stresli oluyor 10 haftalik hamileyim bende insallah sizinde olur
Gecikmenin 6 gunumdeyim dün test verdim 0.523 çıktı sence beklemeli miyim yoktur demiMerhaba ben 7. Gecikme gununde kan verdim bence idrar testinde cikmadan kan vermeyin erken ogrenmek cok daha stresli oluyor 10 haftalik hamileyim bende insallah sizinde olur
Olsa çıkardı yüksek ihtimalle ama eğer 28. Gün yumurtladıysan yani ay sonunda , o zaman olabilir adet olmazsan testi tekrarlarsınGecikmenin 6 gunumdeyim dün test verdim 0.523 çıktı sence beklemeli miyim yoktur demi
Sökülmesi için bitkisel seyelrden yararlandım ama hala sökülmediOlsa çıkardı yüksek ihtimalle ama eğer 28. Gün yumurtladıysan yani ay sonunda , o zaman olabilir adet olmazsan testi tekrarlarsın
Doktor alttan baktı hamilelik yok dedi bende adet olayım diye maydanozu suyu soğan suyu kekik içtim ama hala yok sizced. Neden olmuş olabilirHamilelik supheniz varsa sokturucu seyler kullanmayin dusuge sebep olursunuz 15 gun gecikmeye kadar beklemelisiniz hala negatifse dusunmelisiniz sokturucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?