Merhaba kızlar ben normalde pkos hastasıyım 2 aydır kendiliğine adet oluyorum en son 1 Kasım'da oldum ve bir Aralıkta olmam gerekiyor genelde birinden birine oldum ama maalesef iki gündür adet olmadım iki seneye yakındır gebelik istiyorum pkos olduğum için olmuyor daha önce çatlatma iğnesi vurduğum zaman Göğüslerim ağrı olmustu adetimden önce bir de şimdi deli dehşet Göğüslerim ağrıyor özellikle yanları içi sızlıyor uzanamıyorum acıyor Normalde hiç olmaz benim çok şiddetli kokulu akıntılarım olur Sürekli enfeksiyon geçirdiğinden kaynaklı ama kokusuz beyaz akıntılarım oluyor Bunun dışında Normalde ben hiç uykum gelmez uykum hafiftir deli dehşet uykum var ve ateş basıyor çok şiştim Ama gel gör kim Adet olmadığım için test yaptığında teslim negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olma ihtimali var mı?
Ne zaman kan Vermeliyim bilmiyorum kiEğer söylenilen geç döllenme gibi birşey olduysa olma ihtimali de olur kan vermeniz kesin sonuç olur sizin için
Ne zaman kan Vermeliyim bilmiyorum ki
Hormonların bu ay normale dönmüş bunlar PMS yani adet belirtisi. Olsaydı çıkardı. Kan verip negatif görmek daha yıkıcı, 3-4 gün sonra yeniden test yap ve o sonucu doğru kabul et...Merhaba kızlar ben normalde pkos hastasıyım 2 aydır kendiliğine adet oluyorum en son 1 Kasım'da oldum ve bir Aralıkta olmam gerekiyor genelde birinden birine oldum ama maalesef iki gündür adet olmadım iki seneye yakındır gebelik istiyorum pkos olduğum için olmuyor daha önce çatlatma iğnesi vurduğum zaman Göğüslerim ağrı olmustu adetimden önce bir de şimdi deli dehşet Göğüslerim ağrıyor özellikle yanları içi sızlıyor uzanamıyorum acıyor Normalde hiç olmaz benim çok şiddetli kokulu akıntılarım olur Sürekli enfeksiyon geçirdiğinden kaynaklı ama kokusuz beyaz akıntılarım oluyor Bunun dışında Normalde ben hiç uykum gelmez uykum hafiftir deli dehşet uykum var ve ateş basıyor çok şiştim Ama gel gör kim Adet olmadığım için test yaptığında teslim negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olma ihtimali var mı?
Çok doğru Ama her yerde üzülüyorum Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallahHormonların bu ay normale dönmüş bunlar PMS yani adet belirtisi. Olsaydı çıkardı. Kan verip negatif görmek daha yıkıcı, 3-4 gün sonra yeniden test yap ve o sonucu doğru kabul et...
Bilmiyorum Olmadı birkaç gün daha bekleyeyim diye düşünüyorumAdet gününüz geçmiş istediğiniz zaman verebilirsiniz
Bilmiyorum Olmadı birkaç gün daha bekleyeyim diye düşünüyorum
Aynen öyle de insan işte bazen Umut arıyor yani test olsun kan olsun fark etmez sizi her ay Umut ediyorsun ve olmadığı zaman sanki O ay böyle boşa gitmiş emeğin umudum hayalin yıkılmış gibi oluyor bilmiyorum son zamanlarda Ben böyle hissediyorumHepimizin dileği o. Ben testte çift çizgi görmeden kan vermeye açıkçası karşıyım. Mental olarak çok çok daha üzücü. Bunun yerine 3 günde bir tekrarlamak en doğrusu. Duygularımızla değil mantığımızla yürütmeliyiz bu süreci
Çok teşekkür ederimBekleyin tabi ki nasıl isterseniz hayırlısı olsun hakkınız da inşallah
Çok teşekkür ederim
Çok normal. Ama lütfen adet belirtilerine eklenen ekstra krampları mide bulantılarını vs. gebelik belirtisi saymayın. İnsanı en çok bunlar yanıltıyor. Kendimize kötülük ediyoruz sadece. Ayrıca gebelik varsa erken geç ne zaman tutarsa tutsun adet günü ya da en en en geç 3-4 gün gecikmede kesinlikte test çubuğunda çıkar. Bunu kabul edersek her şey daha iyi olacakAynen öyle de insan işte bazen Umut arıyor yani test olsun kan olsun fark etmez sizi her ay Umut ediyorsun ve olmadığı zaman sanki O ay böyle boşa gitmiş emeğin umudum hayalin yıkılmış gibi oluyor bilmiyorum son zamanlarda Ben böyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?