Adetim 2 gün gecikti belirtilerim yok acill bakar mısınız??

tubituuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
17
3
1
26
Merhaba normal şartlarda adetimden yaklaşık 4-5 gün önce göğüslerime dokunamazdım kasıklarımda ağrı sancı olurdu 4 Aralık’ta olmam gerekirken hala olmadım ne yapmalıyım korkuyorum yardım edin…

“Erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık sevişme olmadı adetimin 3.günüydü” yazmıştınız, silmişsiniz linç edilmemek için. Şöyle sorular sormaktan bıkmadınız ya yıl 2023. Hamile olmanız imkansız.

Kusura bakmayın yeni kaydoldum buraya biraz tedirginim

adetliyken ilişkiye bile girseniz gebe kalamazsınız, ama tabii bunu da yapmayın hastalığa davetiye olur

İlişkiye girmedik sadece sürtünme o da kıyafet üstünden oldu en son 1 hafta önce oldu ama onda da ped vardı adet olurum diye hiçbir belirtim olmamasından dolayı tedirginim
Canım kıyafet üstünden hamile kalınsa metrobüste herkes bebe sahibi olurdu biz ilişkiye girip hamile kalamıyoruz da:)

Canım kıyafet üstünden hamile kalınsa metrobüste herkes bebe sahibi olurdu biz ilişkiye girip hamile kalamıyoruz da:)
Çok haklısınız aslında bilgim var bu konularda 10 senedir düzenli adet olurum hep de belirtilerim olur ama bu sefer hiçbir belirtim yok o beni düşündürüyor ne olabilir acaba :)

Çok haklısınız aslında bilgim var bu konularda 10 senedir düzenli adet olurum hep de belirtilerim olur ama bu sefer hiçbir belirtim yok o beni düşündürüyor ne olabilir acaba :)
mevsimseldir yoktur bir şey merak etmeyin ayrıca evet biliyorum insan kendine sıra gelince mantığı kaybediyor:)

mevsimseldir yoktur bir şey merak etmeyin ayrıca evet biliyorum insan kendine sıra gelince mantığı kaybediyor:)
Umarım öyledir bir de çok stres yaptım iki gündür papatya çayı ve maydanoz suyu içiyorum onlar da söktürmeyince iyice panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…