Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yapsaniz çıkar eğer istiyorsanız inşallah vardır test yapın da bize de haber edinSlm arkadaşlar size sormak istediğim bir konu var. Benim adetim 2 gun gecikti goguslerim hafif agriyor kasiklarimda batma ve sızı var , sabahları hafif mide bulantisi ve gazım var surekli idrar testi yapsam cikarmi şimdi acaba yoksa beklemekmi lazım.
Hayirli olsunKızlar ben test yaptım silik bir çizgi cıktı.
Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallahKızlar ben test yaptım silik bir çizgi cıktı.
Çok tesk ederim 4 ay önce 3 aylik bebeğimi kaybettim. Bu bebek bana tekrar bir ümit oldu gerçektenTebrikler hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah
Adınıza çok sevindim Rabbim isteyen herkesden bu mutluluğu esirgemesin. Verdiklerini kıymet bilmez etmesin. Evlatlarımız hayırlı evlat bizler de hayırlı ana baba olalım inşallah onlara .Çok tesk ederim 4 ay önce 3 aylik bebeğimi kaybettim. Bu bebek bana tekrar bir ümit oldu gerçekten
hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere rabbim canımAdınıza çok sevindim Rabbim isteyen herkesden bu mutluluğu esirgemesin. Verdiklerini kıymet bilmez etmesin. Evlatlarımız hayırlı evlat bizler de hayırlı ana baba olalım inşallah onlara .
Hayırlı olsun inşallah aynı duyguyu yaşamak nasip olurInş kızlar sabahtan beri yerimde duramıyorum mutluluktan vok saolun yorumlariniz icin
Çok mutlu oldum senin adına geçmiş zaman gerçi ama şimdi de benim 2 gün geçti . Ama kaşık agrım da var , ümitlenmek de istemiyorum korkuyorum da negatif görmekten inşallah bende senin gibi hamile kalırım hayırlısı ileÇok tesk ederim kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Allahim ümitsiz bırakmasın bizi
Benimde iki gün gecikme var adet belirtilerim yoğunken yok oldu birden normalde döngüm çok düzenlidir heyecanlıyım idrar testi yapsam çıkar mı acabaÇok mutlu oldum senin adına geçmiş zaman gerçi ama şimdi de benim 2 gün geçti . Ama kaşık agrım da var , ümitlenmek de istemiyorum korkuyorum da negatif görmekten inşallah bende senin gibi hamile kalırım hayırlısı ile