Adetim 22 gun gecikti silik test

Hazalmislinaemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
132
31
98
26
Merhaba adetim 22 gün gecikti son zamanlarda ara ara kasik ağrıları göğüs hassasiyeti gibi şeyler yaşadım test yaptık hemen sonucu çıktı resim koyuyorum hamilemiyim.

Dr kan testi verdik acilde daha çok yeni dedi 1 hafta falan dedi ama adetin 22 gün geçmişti geç döllenme böylemi oluyor acaba
Sonucunuz kaç çıktı enabızdan bakıp söyleyebilir misiniz. Ama evet öyle oluyor geç döllenme olunca tedirgin olmayın. Önemli olan 2 günde bir kan verip en az %60 artış görebilmek.

Sonucunuz kaç çıktı enabızdan bakıp söyleyebilir misiniz. Ama evet öyle oluyor geç döllenme olunca tedirgin olmayın. Önemli olan 2 günde bir kan verip en az %60 artış görebilmek.
Acilde kan vermiştim Dr pozitif dedi daha 1 haftalik felan dedi hatta sonucu e nabız da hala gözükmüyor şimdi Dr geldim usg ile baktı eminmisin gebelik olduğuna dedi dış gebelik felan olabilir dedi kan verdim bekliyorum diğer Dr pozitif demişti.

Adet gecikmenizin ilk haftasında şüphelenip hiç test yapmış miydiniz aceba ?
Benim adetim hep geç oluyor 2 ayda bazen 6 ayda pcos var o yüzden yine dedim geç olacak diye bakmadım 22 gün gecikince test yaptım 2 tane ikiside anında çizgi çıktı sonra 4 ocakda acile gittim kanda Dr. Pozitif dedi sonuc 16 mış 8 ocakta gittim kan verdim 132.70 olmuş du yarın tekrar kan vereceğim rahim kalınlaşması 11 mm mış dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…