Adetim 25.gün geldi

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
143
35
28
27
Hanımlar eşimle 2 yıldır korunmasız ilişkimiz var bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve daha sonrasında gebelik yaşamadım daha sonrasında doktora gittim sonuçlarımın gayet normal olduğunu söylediler eşime ve bana gerekli bütün hormon testlerini yaptılar en son gittiğimde pcos görünümü var dedi rahim filmi çektiricem bu ay ve normalde 28 günde bir olurdum ama 25.gün bugün bi saat önce kanamam başladı çok şaşırdım ama endişelendim de neden erken oldum yani 27 yaşındayım ve bu süreç beni çok yordu doktor belki ilk gebelik sonrası rahimdeki tüplerde tıkanıklık olmuştur onu açarız felan dedi ama şimdi de kafamı pcos görünümü var demesi yordu bu sürecin üstesinden nasıl gelicem bu yaşadıklarımı yaşayan var mı

Hanımlar eşimle 2 yıldır korunmasız ilişkimiz var bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve daha sonrasında gebelik yaşamadım daha sonrasında doktora gittim sonuçlarımın gayet normal olduğunu söylediler eşime ve bana gerekli bütün hormon testlerini yaptılar en son gittiğimde pcos görünümü var dedi rahim filmi çektiricem bu ay ve normalde 28 günde bir olurdum ama 25.gün bugün bi saat önce kanamam başladı çok şaşırdım ama endişelendim de neden erken oldum yani 27 yaşındayım ve bu süreç beni çok yordu doktor belki ilk gebelik sonrası rahimdeki tüplerde tıkanıklık olmuştur onu açarız felan dedi ama şimdi de kafamı pcos görünümü var demesi yordu bu sürecin üstesinden nasıl gelicem bu yaşadıklarımı yaşayan var mı
Bende 27 yaşındayım 28 günde bir oluyordum sonra 25 e düştüm. Havalar stres yaşadıkların etkiler çok normal. Bende rahim filmi çektirdim . Ondan hemen sonra hamile kaldım şuan 11 haftalık. Rabbim sana da en güzelinden nasip etsin inşallah. Korkma gerilme. Stres yapma . Evet demesi kolay bana da öyle diyorlardı ama inan her şey olacağına varıyor

Bende 27 yaşındayım 28 günde bir oluyordum sonra 25 e düştüm. Havalar stres yaşadıkların etkiler çok normal. Bende rahim filmi çektirdim . Ondan hemen sonra hamile kaldım şuan 11 haftalık. Rabbim sana da en güzelinden nasip etsin inşallah. Korkma gerilme. Stres yapma . Evet demesi kolay bana da öyle diyorlardı ama inan her şey olacağına varıyor
İnşallah bende hemen rahim fliminden sonra hamile kalırım hasret kaldım Allah evladını sana bağışlasın çok sağol

İnşallah bende hemen rahim fliminden sonra hamile kalırım hasret kaldım Allah evladını sana bağışlasın çok sağol
Bende kendimi tam hazır hissetmiyordum anne olmak için eşim istedi sonra denedik olmadı 8 ay denedik belki süre azdır ama insan niye olmuyor diye telaş yapıyor istemeyen ben niye olmuyor diye telaşlandım anne olmak istiyorum diye ağladım. Smear yaptırdım ascus çıktı ağladım sonra iki kere daha yaptırdım onlar temiz geldi. Yumurtalıklarım yaşıma göre az çıktı hatta doktor ekime kadar dene olmazsa zaman kaybetme tüp bebek yapacağız yumurtan az dedi. Eşimin sperminde %2 lik bile olsa şekil bozukluğu çıktı. Doktorum ona da bana da vitamin verdi. Benimkini öneririm yumurta sağlığı için baya iyi Impryl diye vitamin. Kullanmanı tavsiye ediyorum. Rahim filmi sonrası öncesi ve sonrası ilişkiye girdim. Her ilişki sonrası yataktan inip yatağa doğru uzanıp belimin altına yastık koyup ayaklarımı yatağa koyup kaldırdım. Yarım saat öyle bekledim. Rabbim en güzelinden sizede nasip etsin inşallah

Gerçekten insanların baskısından da yoruldum kendimde artık istiyorum sürekli dua ediyorum yani yarın rahim filmi için sıra almaya gidicem şuana kadar bi problem yok ama umarım rahim filminden sonra bende hamile kalırım tek kafama takılan orası çünkü ben çok enfeksiyon yaşayan biriydim belki diyorum enfeksiyonsan dolayı bi yapışıklık olmuştur oda hemen orda bakarken açılır inşallah ta bende bi ay sonra hemen hamile kalabilirim artık evimize bir neşe bir çocuk sesi girsin istiyoruz

Merhaba dediklerinizin aynısını ben de yaşadım 25 yaşındayım geçen sene gebe kaldım ve düşük oldu kalp atışı duyulmadan 9 ay geçti halen gebe kalamadım eşimin değerleri çok normal bende de sıkıntı olmadığını söylüyor doktorlar geçen ay femara da kullandım yine gebelik oluşmadı her ay düzenli 28 30 günde bir adet olurken son 2 3 aydır sizin gibi 24 25.günde regl oluyorum ve 1 hafta önceden lekelenme oluyor 24.günde regl sökülüyor

Siz rahim filmi çektirdiniz mi inferfilite polikliniğine gidin orda gerekli testler yapıyorlar eğer herşey normalse bile hala olmuyorsa aşılama öneriyorlar çatlatma vesaire ama rejim filmi en önemlisi tabiki de belki de havalardan öne çekmiştir adetimizi ben şimdi yoldayım gidiyorum sorucam bunu doktora geriledi çünkü

Back
X