Adetim 27 gün gecikti

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Mrb arkadaşlar en son 23 eylülde adet oldum iki ay önce dört ay önce asilama yaptırmıştım olmadı onun akabinde iki düzenli adet gördüm 35.gun de oldu ikisi de şimdi ise bugün 59.gun daha adet olmadım en son evde on gün önce test yaptım negatifti bir umut bekliyorum belki geç dollenmedir diye çünkü bir a aydır agrim var ama adet olamadım güncelleme bugün hem kan hem idrar pozitif çıktı kızlar geç dollenme olmus

Son düzenleme:
Canım yeniden tekrarla testini. Baya bi geçmiş. Hamile değilsen de söktürücü felan doktorundan istersin. 59 gün çok fazla .

Evt ilk günden bugüne 59 oldu en son 23 eylülde oldum sağlı sollu kasik agrim var adet oldum sandim bugün baktım sadece su gibi bişey gelmis

Aynn o kadar gecikme çok fazla olsay idrarda çıkardı doktoruna gozuk bi. Benimde 5. Günüm adet gecikmem var. 3 gün gecince test yaptım negatif çıktı umutlanmakta istemiyorum dua edin nolur yarn kan vrcm

Aynn o kadar gecikme çok fazla olsay idrarda çıkardı doktoruna gozuk bi. Benimde 5. Günüm adet gecikmem var. 3 gün gecince test yaptım negatif çıktı umutlanmakta istemiyorum dua edin nolur yarn kan vrcm
Arkadaşım 60.gunde pozitifi gördü onun da benim gibi 40 günde fln olurdu şimdi doğurdu bir umut bekliyorum ins hayırlı haber alırız biz de

Kan testi yaptin mi peki canin reglin baya gecmis benimde ilk defa 14 gun geciyo kan testim negatif cikti gec dollenme olma ihtimali varmi acaba

Tebrik ederim bu arada Allah herkese nasip etsin sağlikla benim de 14 gun geciyo ayin 15 de kan testi yaptrdm sonuc negatifti acaba gec dollenme olsa da gozukurmuydu kanda
olabilir 28 gün geçti benim bekle biraz daha ya adet gelir ya hamile olduğunu anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…