- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Aynn o kadar gecikme çok fazla olsay idrarda çıkardı doktoruna gozuk bi. Benimde 5. Günüm adet gecikmem var. 3 gün gecince test yaptım negatif çıktı umutlanmakta istemiyorum dua edin nolur yarn kan vrcmMrb arkadaşlar en son 23 eylülde adet oldum iki ay önce dört ay önce asilama yaptırmıştım olmadı onun akabinde iki düzenli adet gördüm 35.gun de oldu ikisi de şimdi ise bugün 59.gun daha adet olmadım en son evde on gün önce test yaptım negatifti bir umut bekliyorum belki geç dollenmedir diye çünkü bir aydır agrim var ama adet olamadım
Arkadaşım 60.gunde pozitifi gördü onun da benim gibi 40 günde fln olurdu şimdi doğurdu bir umut bekliyorum ins hayırlı haber alırız biz deAynn o kadar gecikme çok fazla olsay idrarda çıkardı doktoruna gozuk bi. Benimde 5. Günüm adet gecikmem var. 3 gün gecince test yaptım negatif çıktı umutlanmakta istemiyorum dua edin nolur yarn kan vrcm
İnşaallah bitanem hayırlı haber alırız doktora gtmrdn mi hiçArkadaşım 60.gunde pozitifi gördü onun da benim gibi 40 günde fln olurdu şimdi doğurdu bir umut bekliyorum ins hayırlı haber alırız biz de
Yok cnm gitmedim gelmezse de bitki kullancam tarlusalin zararını kaldiramamİnşaallah bitanem hayırlı haber alırız doktora gtmrdn mi hiç
İnsaAllah vardr cnm bnde bekliyorum nsip bklim nolckYok cnm gitmedim gelmezse de bitki kullancam tarlusalin zararını kaldiramam
canım çift çizgiyi gördüysen hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah kucağına alacağın günleri de göstersin :)idrar yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 3 veya 4 te cikcak sonuç canlarım dua edin
canım çift çizgiyi gördüysen hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah kucağına alacağın günleri de göstersin :)[/QUO sağolasin cnm ama çok korkuyorum bakalım kanda ne cikcak
Kan testi yaptin mi peki canin reglin baya gecmis benimde ilk defa 14 gun geciyo kan testim negatif cikti gec dollenme olma ihtimali varmi acabaMrb arkadaşlar en son 23 eylülde adet oldum iki ay önce dört ay önce asilama yaptırmıştım olmadı onun akabinde iki düzenli adet gördüm 35.gun de oldu ikisi de şimdi ise bugün 59.gun daha adet olmadım en son evde on gün önce test yaptım negatifti bir umut bekliyorum belki geç dollenmedir diye çünkü bir aydır agrim var ama adet olamadım
Kan testin de demi okadar gec gordu pozitifiArkadaşım 60.gunde pozitifi gördü onun da benim gibi 40 günde fln olurdu şimdi doğurdu bir umut bekliyorum ins hayırlı haber alırız biz de
Evt cnm ama hiç kan yapmamıştım en son 11 gün önce idrarda bakmıştım yoktu bugin anında çift çizgi ciktiKan testin de demi okadar gec gordu pozitifi
Tebrik ederim bu arada Allah herkese nasip etsin sağlikla benim de 14 gun geciyo ayin 15 de kan testi yaptrdm sonuc negatifti acaba gec dollenme olsa da gozukurmuydu kandaEvt cnm ama hiç kan yapmamıştım en son 11 gün önce idrarda bakmıştım yoktu bugin anında çift çizgi cikti
olabilir 28 gün geçti benim bekle biraz daha ya adet gelir ya hamile olduğunu anlarsinTebrik ederim bu arada Allah herkese nasip etsin sağlikla benim de 14 gun geciyo ayin 15 de kan testi yaptrdm sonuc negatifti acaba gec dollenme olsa da gozukurmuydu kanda
Ama sen kan testi yaptirmamistn canim ben yaptm ve negatif ciktiolabilir 28 gün geçti benim bekle biraz daha ya adet gelir ya hamile olduğunu anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?