Doğum kontrol kullanıyor muydunArkadaşlar yumurtlamadan sonra 15 16 17 martta aşırı kasık ve bel ağrısı yaşadım. Sonra geçti adet günüm yaklaştı yine kasık ve bel ağrım vardı bugün 3. Gün adetim geçti 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif ama goguslerimde sertleşme ve acı var adet olcakmisim gibi de kasık ağrısı var ama olamıyorum bu gebelik olabilir mi testte negatif olup hamile olan var mı aranızda .. yardım edin nolur düşünmekten delirmek üzereyim valla.
Hayır hiç kullanmadimmDoğum kontrol kullanıyor muydun
Adetin üç gün gecikmişse testlerde çıkması lazımdı ama tabii ki bünyeye görede değişiyor nadirde olsa sonradan pozitife dönüyor bence bu sekilde düşüneceğine direk kan ver kanda %100 cıkar ben adetime 5 gün varken öğrenmiştimHayır hiç kullanmadimm
Ya bende randevu aldım ama 3 gün varAdetin üç gün gecikmişse testlerde çıkması lazımdı ama tabii ki bünyeye görede değişiyor nadirde olsa sonradan pozitife dönüyor bence bu sekilde düşüneceğine direk kan ver kanda %100 cıkar ben adetime 5 gün varken öğrenmiştim
İllaha onu beklemene gerek yok acilde sağlık ocağındada verebilirsinYa bende randevu aldım ama 3 gün var
Daha bekliyorum
Ya bazıları platformda kanda da çıkmadı 8 günde öğrendim falan yazıyorlar acaba öyle olur mu diye korktum ondan bekliyorum canımİllaha onu beklemene gerek yok acilde sağlık ocağındada verebilirsin
Vallaha benim adetime 5 gün varken hem kanda hem testte çıkmıştıYa bazıları platformda kanda da çıkmadı 8 günde öğrendim falan yazıyorlar acaba öyle olur mu diye korktum ondan bekliyorum canım
Bünyede bünyeye degisebiliyormus galiba bende bisey anlamadmVallaha benim adetime 5 gün varken hem kanda hem testte çıkmıştı
Olabilir canım senin adetin geçeli ne kadar olduBünyede bünyeye degisebiliyormus galiba bende bisey anlamadm
Canım bugün 4. Gün 5 gündür kasık ve bel ağrısı var dünden beride göğüs ağrım varOlabilir canım senin adetin geçeli ne kadar oldu
Bence gidip kan ver %100 cıkarCanım bugün 4. Gün 5 gündür kasık ve bel ağrısı var dünden beride göğüs ağrım var
İnşallah gidicem randevu aldım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum birazdaBence gidip kan ver %100 cıkar
Kan testi yaptrdnz mi benim geçen hafta kan testi yapardım dün ovulasyon testi bile yaptım yok negatif adet sökücü kullanıyorm hala olmadimArkadaşlar yumurtlamadan sonra 15 16 17 martta aşırı kasık ve bel ağrısı yaşadım. Sonra geçti adet günüm yaklaştı yine kasık ve bel ağrım vardı bugün 3. Gün adetim geçti 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif ama goguslerimde sertleşme ve acı var adet olcakmisim gibi de kasık ağrısı var ama olamıyorum bu gebelik olabilir mi testte negatif olup hamile olan var mı aranızda .. yardım edin nolur düşünmekten delirmek üzereyim valla.
Yok kan testini yarin yaptiricam randevu aldım inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız bazen geç cikabiliyormjs benim Bi arkadaşım kan testinde 11 günde ogrenmisKan testi yaptrdnz mi benim geçen hafta kan testi yapardım dün ovulasyon testi bile yaptım yok negatif adet sökücü kullanıyorm hala olmadim
Ben daha kan vermedim sadece gebelik testi yaptım canım negatif çıktı yarin gidip kan vericem ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum ben yaBenzer durumdayız ben aceleyle hastalıma 4 gun kala kan verdım test netıf cıktı sızde sonuc ne acaba suan beklemedeyım ayın 19 undan berı kasık agrılarım ve batmalarım var ara ara
keske olsa acıkcası kasıklarım da oksurunce bi tuhaf oluyo goguslerım agrımıyor yalnız kasıklarım hasta olucakmıs gıbı kaynıyo sankı hıç bısey yok ne kahverengı ve pembemsı bısey hıcbısey yok ve tam 14 gün oldu adet sokucunün 1. tableti bittiYok kan testini yarin yaptiricam randevu aldım inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız bazen geç cikabiliyormjs benim Bi arkadaşım kan testinde 11 günde ogrenmis
Adet söktürücü kullanmasaydin keşke ya orxa iyi yapmamissinkeske olsa acıkcası kasıklarım da oksurunce bi tuhaf oluyo goguslerım agrımıyor yalnız kasıklarım hasta olucakmıs gıbı kaynıyo sankı hıç bısey yok ne kahverengı ve pembemsı bısey hıcbısey yok ve tam 14 gün oldu adet sokucunün 1. tableti bitti
benımde aynı acıkcası ne gelen bişey var ne gidenBenzer durumdayız ben aceleyle hastalıma 4 gun kala kan verdım test netıf cıktı sızde sonuc ne acaba suan beklemedeyım ayın 19 undan berı kasık agrılarım ve batmalarım var ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?