Adetim 3 gün gecikti test negatif..

Oncelikle rahatla. Beynin nekadar rahatlarsa eger hamile deilsen adetin okadar cabuk gelir. İnan nezaman hamilemiyim degilmiyim dusuncesini kafandan tamamen silip baska seylere odaklananilirsen ozaman geliyo guzel haber. Enkisa zamanda neticelenir ve istedigin sonucu alirsin insaAllah

İnşallah canım Rabbım isteyen herkese versin ama ben beynen rahaylayamiyorum ne yazık ki sürekli aklım ords oluyor

İnşallah canım Rabbım isteyen herkese versin ama ben beynen rahaylayamiyorum ne yazık ki sürekli aklım ords oluyor
Keske biraz kafani dagitacak biseyler bulabilsen. Halk egitimin kurslari oluyo yada calisiyomusunuz bilmiyorum. Rabbim en kisa zamanda nasip eylesin

üzülme canım saglık olsun bak bende de tık yok hala da hasta olamadım
Merhaba benim 19 . Günüm ve azıcık kahverengi leke geldi dün akşam normal kaset test yaptım bugün baktım silik çizgi çıktı ovulasyon testi yaptım t harfinde çizgi çıktı tam kırmızı değil ama açıkçası napicam bilmiyorum hamile mym sizce ve gala kanama olmadı

Adetiniz mi 19 Gun gecti ?

Ben 5 gün geçince test yaptım silik çizgi bile olmadı gittim 7. Gün gelmeyince bu sefer kan verdim. 544 le pozitif çıktı. En güzeli kan vermek. Net oluyor. insanı muallakta bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…