Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilelik canm ıslaklık çok oluyo süt gbi kıvamı ve beyaz veya şeffaf geliyo demiEvet bayanlar. 4 aylık evliyim ve ilk defa 3 gün geçti adetim. Sürekli ıslaklık hissediyorum iç çamaşırmda ama su gibi. Sizce sebebi hamilelik midir başka bir şeyde olabilir mi tecrübelerinize ihtiyacım var?
Canm test yap bence hemen çıkar 3 gün geçmiş çünkü bende öyle olmuştum geldi diyip lavaboya kosuyordm yok yok . Ama bn hemen yaptm 1 gün gecinceÇoğunlukla şeffaf . hamilelik beklentimde yoktu ama bir an heyecanlandimıslaklık hissediyorum diyorum ki tamam hastalandm ama yok . adet belirtimde yok .
Sık idrara çıkma var canm bir anda geliyor benm hemen. O çizgi yok amaNöbetçi eczane bulursam hemen test alıp yapacm iyice heyecan yaptımbirde kızlar eşim farketti göbeğmin altında bir tane uzun kahverengi çizgi sizdede oldu mu ? Ayrıca sık idrara çıkma uyku hali var .
Haftalık hesabına Gore 5+1 ama kk takviminde 6 hafta içinde diye gosteriyo anlamadmKaç haftalık hamile son canım sen ?
Benm gecikmenin 2. Günü başladı gerçi doktor su bol iç dedi o yuzdende çok şık çıkıyor olabilirim bilmiyorum :))idrara sıkısmaa durumu her kadında belirti oluyormu ya adet geciktikten sonramı cıkıyor yani zamanı nedir:)
benim adete 7 gun var idrara sıkısma denilince diyorum ben ksin hamile degilim ozaman :) bide sunu merak ediyorum ben normalde maalesef cok icen biri degilim soyle diyim saat oglen 3 falan olur zoraki bir bardak icerim aklıma gelince cok icmeyen birinde de olurmu bu idrara sıkısma siz cok su iciyormuydunuzBenm gecikmenin 2. Günü başladı gerçi
Duzelttim canm normalde bende çok icmem normal ama doktor kese gelişimi için çok su iceceksin dedi sıvı şeyler iç dedi süt meyve suyu vs.benim adete 7 gun var idrara sıkısma denilince diyorum ben ksin hamile degilim ozaman :) bide sunu merak ediyorum ben normalde maalesef cok icen biri degilim soyle diyim saat oglen 3 falan olur zoraki bir bardak icerim aklıma gelince cok icmeyen birinde de olurmu bu idrara sıkısma siz cok su iciyormuydunuz
canım ben çok suu icen biri degilimbenim adete 7 gun var idrara sıkısma denilince diyorum ben ksin hamile degilim ozaman :) bide sunu merak ediyorum ben normalde maalesef cok icen biri degilim soyle diyim saat oglen 3 falan olur zoraki bir bardak icerim aklıma gelince cok icmeyen birinde de olurmu bu idrara sıkısma siz cok su iciyormuydunuz
canım hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Haftalık hesabına Gore 5+1 ama kk takviminde 6 hafta içinde diye gosteriyo anlamadm
Amin canm Allah razı olsun. Tüm isteyene olsun darisicanım hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Evet demek ki girdiğin haftayı yazıyor biz bititrdigmz haftayı hesaplıyoruz yaBenimde 9+1 ama buradaki takvim 10.haftadasin diyor 1 hafta önden gösteriyor nedense