• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3gun gecikti kasık ağrılarım var hamilemiyim

gamze2112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
10
0
1
22
Kızlar adetim 3 gün gecikti normlade gecikmezdi 1 yıldır evliyim ve hamile kalmak istiyorum kasık ağrılarım 1 hafta oncesinden başladı hafif mide bulantısı var bilmiyorum piskolojikmen mi mide bulantısı var anlamadım ve test yaptığımda hiç görülmeyecek kadar silik çıktı ertesi sabahı baktığımda testin çizgisi hafif belirginleşti ne yapmam gerekiyo lütfen bakarmisiniz

Kızlar adetim 3 gün gecikti normlade gecikmezdi 1 yıldır evliyim ve hamile kalmak istiyorum kasık ağrılarım 1 hafta oncesinden başladı hafif mide bulantısı var bilmiyorum piskolojikmen mi mide bulantısı var anlamadım ve test yaptığımda hiç görülmeyecek kadar silik çıktı ertesi sabahı baktığımda testin çizgisi hafif belirginleşti ne yapmam gerekiyo lütfen bakarmisiniz
Canım testi bir daha tekrarla. Hala çizgi varsa kan ver bence.

Bilmiyorum aslında 1 hafta daha geçsin istiyorum öle yapmak istiyorum tekrar testi ama sanki beklemeyecem gibi

Testinizin fotoğrafı var mı

Var ama görünmüyor telefonla kan vermeye gidicem artık bakacaz kısmet inşallah olur

Back
X