- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
- Konu Sahibi Koala_anne
-
Öncelikle hayrlı olsun inşAllah sağ salim kavuşursunuz bebişinize, yarın çıkacak sonuçlar 3 haftadır kasık bel ağrısı mahvetti bazen gidiyor sonra geri geliyor bıçak gibi giriyor adet sancısı gibi ağrıyor ama belimin ağrısı hiç bitmedi bugünde kahverengi lekeler azıcık ama olur muKan testinin sonucu çıktı mi .ben beş haftalık hamileyim bende de en başından beri adet ağrısı gibi ağrı ve kasiklarimda
Yarın çıkacak çok heyecanlıyım lekeler normal mi kızlarKan testi sonucu?
Ben de leke olmadi canım ama aynı dediğin gibi adet belirtilerinin hepsi oldu.ama benim normalde de adetlerim çok ağrılı geçer kaç kere acillik oldugumu bilirim. Adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence Allah hayırlısıyla bebis versin inşallahÖncelikle hayrlı olsun inşAllah sağ salim kavuşursunuz bebişinize, yarın çıkacak sonuçlar 3 haftadır kasık bel ağrısı mahvetti bazen gidiyor sonra geri geliyor bıçak gibi giriyor adet sancısı gibi ağrıyor ama belimin ağrısı hiç bitmedi bugünde kahverengi lekeler azıcık ama olur mu
Kan testinin sonucuna internetten bakamıyor musunuz bir saat icerisinde cikiyor. Ben öyle ögrenmistim hic hastaneye gitmedim sonucu almak icinKızlar lekeler normalmi az az geliyor belli belirsiz yani gebeysem olur mu bu lekelenmeler ağrıdan geberiyorum haftalardır bel kasık ağrısı mahvetti beni bide göğüslerimde yanlardan ağrıyor benim adet dönemimde göğüslerim hiç hassaslaşmaz bi akıl verin yarın olmuyor bir türlü
Aile hekimine gittim onun da sonuvuna bakılıyor mu öyle ayyy eğer bakılıyorsa banada bilgi verebilir misiniz netleşsin doktora öyle gideceğimKan testinin sonucuna internetten bakamıyor musunuz bir saat icerisinde cikiyor. Ben öyle ögrenmistim hic hastaneye gitmedim sonucu almak icin
Onu bilemicem ama gittiginiz saglik ocaginin adini internete yazip bi deneyin şansinizi. Ben hastanede vermistim kanı bir saat icerisinde internetten ogrendim sonucuAile hekimine gittim onun da sonuvuna bakılıyor mu öyle ayyy eğer bakılıyorsa banada bilgi verebilir misiniz netleşsin doktora öyle gideceğim
Barkod numarası verdiler mi canim onunla bakiliyo nettenAile hekimine gittim onun da sonuvuna bakılıyor mu öyle ayyy eğer bakılıyorsa banada bilgi verebilir misiniz netleşsin doktora öyle gideceğim
Bakılıyor canm ben öyle öğrendim bağlı bulunduğun halk sağlığı müdürlüğü merkez laboratuvarına gidiogidioAile hekimine gittim onun da sonuvuna bakılıyor mu öyle ayyy eğer bakılıyorsa banada bilgi verebilir misiniz netleşsin doktora öyle gideceğim
Amiiiinnn inşAllah isteyen herkese... Bende belirti olmaz sadece olacağım günün önceki gecesi biraz belim ve kasıklarım ağrır yarın inşAllah öğreneceğimBen de leke olmadi canım ama aynı dediğin gibi adet belirtilerinin hepsi oldu.ama benim normalde de adetlerim çok ağrılı geçer kaç kere acillik oldugumu bilirim. Adet tarihinizin geçmesini bekleyin bence Allah hayırlısıyla bebis versin inşallah
İşte onu vermediler şuan Allahım affetsin çok merak ediyorum tc ile olsa oda olmuyor illa barkod numarası istiyorBarkod numarası verdiler mi canim onunla bakiliyo netten
Aynen canım bende dakka başı acaba adetmi olacağım endişesi kontroller yapmaktan yoruldum ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettim takvim yöntemi ile... Eğer istiyorsan inşAllah vardır bebiş bide herzaman böylemi olur adet döbemine yakın bu ağrılargeçen haftadan beri adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor adete daha 5 gün varbelirti olabilir mi her an adetim geldi sanıyorum
Evet canım tc ile olmuyo malesef neyse inşallah hamilesindir haber ver yarın merak ettimİşte onu vermediler şuan Allahım affetsin çok merak ediyorum tc ile olsa oda olmuyor illa barkod numarası istiyor
İnşAllah canım çok istiyorum mutlaka haber vereceğim olsada olmasadaEvet canım tc ile olmuyo malesef neyse inşallah hamilesindir haber ver yarın merak ettim
İdrar testi yaptın mı peki evde hiçİşte onu vermediler şuan Allahım affetsin çok merak ediyorum tc ile olsa oda olmuyor illa barkod numarası istiyor
yok canım 1 gün önce başım ağrır karnımda ağrı olur ertesi gün hasta olurum yada sabah böyle ağrım olur öğlen hasta olurdum kaç gündür böyle inşallah ikimizin de vardır bebeğiAynen canım bende dakka başı acaba adetmi olacağım endişesi kontroller yapmaktan yoruldum ama bu ay yumurtlama dönemini takip ettim takvim yöntemi ile... Eğer istiyorsan inşAllah vardır bebiş bide herzaman böylemi olur adet döbemine yakın bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?