- 15 Eylül 2025
- 60
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi manolyasael
-
Evet veriririm tabu veririsem
Evet olmadim 10.gun bugunsimge hala regli olmadın mı ? tekrar doktora mı gitsen
ikinci kez kan mı versen?Evet olmadim 10.gun bugun
Vericektim bugun yetisemedim canimikinci kez kan mı versen?
Bugun randevu aldim saliya gelmezsse gidecegmikinci kez kan mı versen?
Bugun randevu aldim saliya gelmezsse gidecegm
Canim.beklemedeyim test almam artik herhalde saliya randevu aldim gelmezsse gidecegimsimge naptın canım.
Canim.beklemedeyim test almam artik herhalde saliya randevu aldim gelmezsse gidecegim
Evwt seninde gecikti dimi 11gun oldu benimbaya oldu cunku. sogan kuru yapmıstım bende acaba o mu gecıktırıyor dıcem ama sogan kurunun amacı reglı sokturmek değil mi ya:)
Evwt seninde gecikti dimi 11gun oldu benim
benim henüz 4 gün gecıktı.
Boyle goremedim. Bendr yaptim gun gecikmeyr negatif.E son boyle cikti bir sat once yaptim
Burda gidiyor ya zaten cok.belirsizBoyle goremedim. Bendr yaptim gun gecikmeyr negatif.
simge naptın var mı bır gelısmeBurda gidiyor ya zaten cok.belirsiz
Dun adet oluyorum sandim cok cok.acik kirmizi peceteue geldi bir daha da gelmedi alt karnim adet olacak gibi agriyor bakalim sanirsam 14 gun oldu aksam testlerim gelecek yaparim belkisimge naptın var mı bır gelısme
Hamile misniz bende de şeffaf akıntı var ama bekliyorm henüzCuma gunu yapıcam hala adet olmadım bugun gene sulu akıntım başladı ıkı gundur mşde bulantısı başladı
Aynısını yaşıyorum 4 gün geçikti 1 inci günü baktım test negatifKızlar, adetim 4 gündür gecikti. Şeffaf ve beyaz akıntım oluyor, bazen kasık ağrısı hissediyorum. Gebelik planlıyorum ama testin negatif çıkma ihtimali beni üzüyor, bu yüzden idrar testini yapmak için biraz daha bekliyorum. İki ay önce de benzer bir durum yaşamıştım; erken gebelik testi yapmıştım (adetim gelmeden 2 gün önce) ve negatif çıkmıştı, ardından adetim olmuştu. O yüzden şimdi ümitlenmek istemiyorum.
Beyaz ve şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ne yaptın canım bellı oldumuDun adet oluyorum sandim cok cok.acik kirmizi peceteue geldi bir daha da gelmedi alt karnim adet olacak gibi agriyor bakalim sanirsam 14 gun oldu aksam testlerim gelecek yaparim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?