Big_Babol Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2013 34 26 288 Sakarya 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #21 szfb .!.: Evet benimde aynı oldu açık pembe kahve şeklinde az az lekelenmenin üstünden 14 gün geçti test yapsam çıkar o zaman sen bana umut oldun Genişletmek için tıkla... Benim adetim 12gun gecikti anca o zan cikti canim sanirim gec dollenme olmus:) allah gonlune gore versin insallah sende pozitifi gorursun:) allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
szfb .!.: Evet benimde aynı oldu açık pembe kahve şeklinde az az lekelenmenin üstünden 14 gün geçti test yapsam çıkar o zaman sen bana umut oldun Genişletmek için tıkla... Benim adetim 12gun gecikti anca o zan cikti canim sanirim gec dollenme olmus:) allah gonlune gore versin insallah sende pozitifi gorursun:) allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
szfb 28.02.2013/26.08.2020 Kayıtlı Üye 14 Şubat 2013 1.233 1.205 133 35 Ankara 7 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #22 Big_Babol .!.: Benim adetim 12gun gecikti anca o zan cikti canim sanirim gec dollenme olmus:) allah gonlune gore versin insallah sende pozitifi gorursun:) allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım çok soru soruyorum ama peki adetin 12 geçtiğinde lekelenmenin üstünden kaç gün geçmişti?
Big_Babol .!.: Benim adetim 12gun gecikti anca o zan cikti canim sanirim gec dollenme olmus:) allah gonlune gore versin insallah sende pozitifi gorursun:) allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım çok soru soruyorum ama peki adetin 12 geçtiğinde lekelenmenin üstünden kaç gün geçmişti?
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #23 Big_Babol .!.: Cok tesekkurler canim. İnsallah sende yarin cift cizgiyi gorursun Genişletmek için tıkla... Hamileyimmmmm
Big_Babol .!.: Cok tesekkurler canim. İnsallah sende yarin cift cizgiyi gorursun Genişletmek için tıkla... Hamileyimmmmm
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #24 Kizlar me
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #25 Kizlar merhaba dun sabah testimi yaptim.. vee sonuç... Eklentiler 20190908_160406.webp 3,5 KB · Görüntüleme: 66
C Cikilop1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2018 2.262 2.639 83 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #26 PasiFLoraaa .!.: Kizlar merhaba dun sabah testimi yaptim.. vee sonuç... Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin rabbim kucağına almayida nasip etsin darısı başımıza inşallah dua et bizlere de
PasiFLoraaa .!.: Kizlar merhaba dun sabah testimi yaptim.. vee sonuç... Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin rabbim kucağına almayida nasip etsin darısı başımıza inşallah dua et bizlere de
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #27 Cikilop1 .!.: Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin rabbim kucağına almayida nasip etsin darısı başımıza inşallah dua et bizlere de Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim insallah sizede nasip etsin..
Cikilop1 .!.: Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin rabbim kucağına almayida nasip etsin darısı başımıza inşallah dua et bizlere de Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim insallah sizede nasip etsin..
C Cikilop1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2018 2.262 2.639 83 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #28 PasiFLoraaa .!.: Tesekkur ederim insallah sizede nasip etsin.. Genişletmek için tıkla... Ne kadardir deniyordun canim
PasiFLoraaa .!.: Tesekkur ederim insallah sizede nasip etsin.. Genişletmek için tıkla... Ne kadardir deniyordun canim
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #29 Cikilop1 .!.: Ne kadardir deniyordun canim Genişletmek için tıkla... Deneme gibi olmadi beklemiyordum hic bildigin supriz oldu... 3. Gebeligim olucak nasipse..
Cikilop1 .!.: Ne kadardir deniyordun canim Genişletmek için tıkla... Deneme gibi olmadi beklemiyordum hic bildigin supriz oldu... 3. Gebeligim olucak nasipse..
C Cikilop1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2018 2.262 2.639 83 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #30 PasiFLoraaa .!.: Deneme gibi olmadi beklemiyordum hic bildigin supriz oldu... 3. Gebeligim olucak nasipse.. Genişletmek için tıkla... Masallah canim genel de bizim gibi ugrasanlar varda burda oyuzden sordum
PasiFLoraaa .!.: Deneme gibi olmadi beklemiyordum hic bildigin supriz oldu... 3. Gebeligim olucak nasipse.. Genişletmek için tıkla... Masallah canim genel de bizim gibi ugrasanlar varda burda oyuzden sordum
PasiFLoraaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 22 23 88 İzmir 8 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #31 Cikilop1 .!.: Masallah canim genel de bizim gibi ugrasanlar varda burda oyuzden sordum Genişletmek için tıkla... Sizinkilerde nazlanmadan gelsinler insallah... fazla takmadinmi oluyor.. hos ben dusunmuyordum ama nasibi varmis demek
Cikilop1 .!.: Masallah canim genel de bizim gibi ugrasanlar varda burda oyuzden sordum Genişletmek için tıkla... Sizinkilerde nazlanmadan gelsinler insallah... fazla takmadinmi oluyor.. hos ben dusunmuyordum ama nasibi varmis demek
P pembe38 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2019 643 526 53 36 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Big_Babol #32 Merhaba kizlar benim adetim de gecikti bugün 4. Gün olacak.sizce daha kac gün bekleleliyim test icin bugün yapsamcikar mi
Merhaba kizlar benim adetim de gecikti bugün 4. Gün olacak.sizce daha kac gün bekleleliyim test icin bugün yapsamcikar mi