Adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım çizgi yerine oval kırmızı bir alan oluştu, yorumlar mısınız neden böyle olmuştur? .

İdrari fazla damlatmissiniz. 2-3 damla kafi.
t tafina bir damla su damlatip duzelmesini bekleyin. Hala cizgi varsa gebelik ihtimali yuksek.

Testi acip suya tutun. T yerindeki fazla pembelik gider o zaman.

Birkaç aydır deneyip sürekli negatif sonuç alınca böyle bir umuda sarılıyor insan sanırım.

Bugün testi tekrarladım, sonuç tek çizgi. Hala adet olmadım ama anlam veremiyorum. Normalde gecikmem. Estrofem kullandım bu ay. Onun etkisi olabilir mi?

Canm yarin kaliteli birntest al bunlar hep boyle oluyor ya
Bu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mı

Bu Clear.... İle başlayan test mi . Bende geçen eşime test al dedim eczaneci bu markayı vermiş. bugun öğle zamanı yaptım dağıldı tek cizgiydi yani bozuk olma ihtimali var mı
Test oncomed. Bugün tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Dünkü bozuksa bugünkü değildi, bugünkü bozuksa dünkü değildi

Kan testi yaptırmak da zor geliyor açıkçası. Aslında kesin çözüm ama heralde o kesinlikten kaçıyorum birazda
O bendede var sanki erteleyince gebelik çıkacak gibi geliyor insana. Bende bir kez 18 gün gecikti de kesin gebeyim dedim maalesef ki negatif çıktı kanda . Yikila yıkıla bir hal oldum alistim İki yıldır her ay dört gözle bekliyorum gebeyim mi diye vardır bir hayır elbet tevekkül den de başka birşey gelmiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…