sendekı de ıyı cesaret cnm ya neyse hakkımızda hayırlısı ıns bu ay alırız bebıslerımızı kucagımıza dua edelım
kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzz bugun de gectııı yaa off offf yok mu akıl verecek olannnnn
ay amın canımcımm ınsalllah yaa ınsallah :) sen klomenın kac dozuyla hamıle kaldın bn adet olursam 3 olcak yumurtalıklarım baya tembellllcanım pkoluymuşsun bende pkoluyum bir oğlum var 3,5 yaşında ben klomen iel hamile kalmıştım. Benimde adetlerim düzensiz oluyor ama bazen düzene giriyor sıkıntı yapma ben 2 ay önce 15 günlük bir gecikmeden sonra adet olmuşsun inşallah bebiş vardır diyorum hakkında hayırlısı canım
evet cnm bol bol dua edelım ınş bzmde mınısımız olr bn bız anne olmk ısteyenlerın topgndeym oraya gel ıstersen smdı
ay amın canımcımm ınsalllah yaa ınsallah :) sen klomenın kac dozuyla hamıle kaldın bn adet olursam 3 olcak yumurtalıklarım baya tembellll50:
2, ayda hamile kalmıştım canım adetin 5, günü başlayıp günde 2 tane 5 gün içmiştim .
bu ay bnde ole yaptımmm cnm ınsallah hamısımmdırr allahımmmm :)))
inşallah canım bi test yap sabah inşallah hamilesindir hem kafandaki sorular bitmiş olur hakkında hayırlısı canım
amın cnmcmmm cok saol :)
test yaptım cnm bu sabah bugunle 6. gunum gecıkmede negatıf cıktıama ne kadar guveebılırım bılmıyorummm
canım olsa kesin çıkardı demek ki adetin geç olacak sıkma canını her şeyde vardır bir hayır canını sıkma ters tepiyor canım yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?