adetim 5 gün gecikti ve sabrımmm yokk napcam ben !!!

sendekı de ıyı cesaret cnm ya neyse hakkımızda hayırlısı ıns bu ay alırız bebıslerımızı kucagımıza dua edelım

sendekı de ıyı cesaret cnm ya neyse hakkımızda hayırlısı ıns bu ay alırız bebıslerımızı kucagımıza dua edelım

evet cnm bol bol dua edelım ınş bzmde mınısımız olr bn bız anne olmk ısteyenlerın topgndeym oraya gel ıstersen smdı

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzz bugun de gectııı yaa off offf yok mu akıl verecek olannnnn

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzz bugun de gectııı yaa off offf yok mu akıl verecek olannnnn

canım pkoluymuşsun bende pkoluyum bir oğlum var 3,5 yaşında ben klomen iel hamile kalmıştım. Benimde adetlerim düzensiz oluyor ama bazen düzene giriyor sıkıntı yapma ben 2 ay önce 15 günlük bir gecikmeden sonra adet olmuşsun inşallah bebiş vardır diyorum hakkında hayırlısı canım

ay amın canımcımm ınsalllah yaa ınsallah :) sen klomenın kac dozuyla hamıle kaldın bn adet olursam 3 olcak yumurtalıklarım baya tembellll 50:

ay amın canımcımm ınsalllah yaa ınsallah :) sen klomenın kac dozuyla hamıle kaldın bn adet olursam 3 olcak yumurtalıklarım baya tembellll 50:

2, ayda hamile kalmıştım canım adetin 5, günü başlayıp günde 2 tane 5 gün içmiştim .

test yaptım cnm bu sabah bugunle 6. gunum gecıkmede negatıf cıktı ama ne kadar guveebılırım bılmıyorummm

canım olsa kesin çıkardı demek ki adetin geç olacak sıkma canını her şeyde vardır bir hayır canını sıkma ters tepiyor canım yapma

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1.5 yıldır evliğim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ama ıkımızdede bı sorun yok gecen ay adetım 6 gün geçikmişti kesin gözüyle bakmıştık ama adet oldum bu ay da adetim 5 gün gecıkti ama umutlanmak istemiyorum artık yoruldum gögüslerim şiş kokulu akıntım var test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye sizce hamilemiyimdir ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1.5 yıldır evliğim hiç korunmadık çocugumuz olmadı ama ıkımızdede bı sorun yok gecen ay adetım 6 gün geçikmişti kesin gözüyle bakmıştık ama adet oldum bu ay da adetim 5 gün gecıkti ama umutlanmak istemiyorum artık yoruldum gögüslerim şiş kokulu akıntım var test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye sizce hamilemiyimdir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…