Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama flan olmuo sdece adet sancisi gbi bi sanci doktor mu hesaplio kac haftalk oldgnu? 5 haftalik tahmini cunku gecen adetm 3unde gelmisti. Ultrason da gorunur mu ki
Adetim 5 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kasik agrlarm ve aknti var bnce hamileyimm :) 5 aylik evliyim dha :)
Bende bugun gittim kadin doguma ultrasonla bakti gorulmedi kan testi yapti gebesin dedi sanirim dha cok yeni :)inşallah istiyosan hamilesindir.hemen kadın doğumcuya git.,
benimde bugun adet olmam gerekiyo henüz olmadım.ama test yaptım 2 gün önce negatif![]()
Ben hamileymisim :) cok yeni sanrm ultrasonda goremedk bi hafta sonra bda gtcem. Kasiklarin agriosa hamilelik belrtisi olabilir bnmde agrio bebek yerleşiomuşaynı şeyi bende yaşıyorumbenimde 2 gün geçti adet olucam diye korkuyorum 2-3 gündür ağrılarım var cumartesi doktora gidicem inş. hamileyimdir
![]()
bende öyle hissediyorum bide adet günüm tamı tamına her ay 28.günde old. için geçmesi normal değil senin adına sevindimBen hamileymisim :) cok yeni sanrm ultrasonda goremedk bi hafta sonra bda gtcem. Kasiklarin agriosa hamilelik belrtisi olabilir bnmde agrio bebek yerleşiomuş
Bende bugun gittim kadin doguma ultrasonla bakti gorulmedi kan testi yapti gebesin dedi sanirim dha cok yeni :)
Benimde hic gunu geçmezdi uc gun gecince idrar testi yaptm sendr yap bakalim paylas bnmle ama :)bende öyle hissediyorum bide adet günüm tamı tamına her ay 28.günde old. için geçmesi normal değil senin adına sevindim![]()
ben 3 gün önce yaptım cnm biri biraz silik çıksa da iki çizgi oluştu :) yarın dr. randevum var bugünle 5 gün geçti günüm inş. kan testi sonucu değerler iyi çıkar çok heyecanlıyımBenimde hic gunu geçmezdi uc gun gecince idrar testi yaptm sendr yap bakalim paylas bnmle ama :)