Adetim 5 gun gecikti vee

mrvtcngz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
25
8
3
34
Adetim 5 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kasik agrlarm ve aknti var bnce hamileyimm :) 5 aylik evliyim dha :)

İkinci ay denememiz bu ay ve cok istiyoruz sanki adetm gelecek gbi agrm oluo ama gelmio dktra gitmekten korktm deilsn dycek dye

Hormonlar değiştiği icin normal kasik agrilari falan kan testi yaptir net kac haftalik olduğunu öğren kanaman olursada doktora düşük riski varsa bi ilac verip kanamayida durduruyo

Kanama flan olmuo sdece adet sancisi gbi bi sanci doktor mu hesaplio kac haftalk oldgnu? 5 haftalik tahmini cunku gecen adetm 3unde gelmisti. Ultrason da gorunur mu ki

Anladim persembe gunu gdecem iste insallah saglikli bi seklde kucagma alrim hamileysem tabi :) bu duyguyu cok merak ediorm

Inşallah anne olmak cok guzel bir duygu bebegini kucagina aldiginda keske daha once olsaydi diyosun rabbim hayirli sağlıklı evlat etsin canim

Hayırlı olsun, evet belirtileri adet ağrısı gibi olur. Yakında bi tıp merkezi bile varsa kanda baktırmalısın bence. Doktora da gitsen kanda baktırıp gebeliğin sağlıklı bir gebelik mi diye 5. yada 6.haftayı beklemeni söyleyecek kese görünmesi için

Kanama flan olmuo sdece adet sancisi gbi bi sanci doktor mu hesaplio kac haftalk oldgnu? 5 haftalik tahmini cunku gecen adetm 3unde gelmisti. Ultrason da gorunur mu ki

aynı şeyi bende yaşıyorum :110::KK17:benimde 2 gün geçti adet olucam diye korkuyorum 2-3 gündür ağrılarım var cumartesi doktora gidicem inş. hamileyimdir o_O:KK54:

Adetim 5 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kasik agrlarm ve aknti var bnce hamileyimm :) 5 aylik evliyim dha :)

inşallah istiyosan hamilesindir.hemen kadın doğumcuya git.,
benimde bugun adet olmam gerekiyo henüz olmadım.ama test yaptım 2 gün önce negatif :(

inşallah istiyosan hamilesindir.hemen kadın doğumcuya git.,
benimde bugun adet olmam gerekiyo henüz olmadım.ama test yaptım 2 gün önce negatif :KK43:
Bende bugun gittim kadin doguma ultrasonla bakti gorulmedi kan testi yapti gebesin dedi sanirim dha cok yeni :)

aynı şeyi bende yaşıyorum :110::KK17:benimde 2 gün geçti adet olucam diye korkuyorum 2-3 gündür ağrılarım var cumartesi doktora gidicem inş. hamileyimdir o_O:KK54:
Ben hamileymisim :) cok yeni sanrm ultrasonda goremedk bi hafta sonra bda gtcem. Kasiklarin agriosa hamilelik belrtisi olabilir bnmde agrio bebek yerleşiomuş

Ben hamileymisim :) cok yeni sanrm ultrasonda goremedk bi hafta sonra bda gtcem. Kasiklarin agriosa hamilelik belrtisi olabilir bnmde agrio bebek yerleşiomuş
bende öyle hissediyorum bide adet günüm tamı tamına her ay 28.günde old. için geçmesi normal değil senin adına sevindim :KK24::KK9:

Bende bugun gittim kadin doguma ultrasonla bakti gorulmedi kan testi yapti gebesin dedi sanirim dha cok yeni :)

çok sevindim gerçekten inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAHIM.darısı benimde başıma :oops:

Benimde hic gunu geçmezdi uc gun gecince idrar testi yaptm sendr yap bakalim paylas bnmle ama :)
ben 3 gün önce yaptım cnm biri biraz silik çıksa da iki çizgi oluştu :) yarın dr. randevum var bugünle 5 gün geçti günüm inş. kan testi sonucu değerler iyi çıkar çok heyecanlıyım :KK17::KK28:

Back
X