Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sevgili k.k üyeleri :)
Adet günüm 5 gün geçti ve ara ara kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor. 2 gün önce test alicaktim ama adet ağrısı gibi olunca vazgeçtim. Yarinda olmaz ise alacagım.Sizce bu bi belirtimi?
Merhaba sevgili k.k üyeleri :)
Adet günüm 5 gün geçti ve ara ara kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor. 2 gün önce test alicaktim ama adet ağrısı gibi olunca vazgeçtim. Yarinda olmaz ise alacagım.Sizce bu bi belirtimi?
Nasıl dayanıyosun anlamadım ben adete 1 hafta kala test yapmaya başladım hep negatif 1gun var hala negatif iyi dayanmış sın keşke bende böyle olsam regl ve hamis belirtileri aynı hakkında hayırlısı neyse o olsun
Nasıl dayanıyosun anlamadım ben adete 1 hafta kala test yapmaya başladım hep negatif 1gun var hala negatif iyi dayanmış sın keşke bende böyle olsam regl ve hamis belirtileri aynı hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bu ay ilk denememiz adet gününe kadar test yapmak için bende can atıyordum,ama kasıkta ağrılar olunca boşuna ümitlenmek istemedim. Teşekkür ederim , Rabbim hepimizin gönlune gore versin inşallah .