- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
Aynen ben de öyle umutlanmıştım. Hala hamile gibi hissediyorum kist hamilelikle aynı belirtileri yaratıyor. Hayırlısı herşeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle umutlanmıştım. Hala hamile gibi hissediyorum kist hamilelikle aynı belirtileri yaratıyor. Hayırlısı herşeyin
Bakilmadi canım. Sende kaçıncı gün bakıldıUltrason da bakikdimi bende kist çıkmıştı aynı belirtilerle
Benim 8 10 gun arası birseydi tam hatırlamıyorum. Kan testi negatif ilk 5 lerde çıktı ertesi gün 2 cikti. Doktora anlattim. Kist var mi diye bakti direk kist cikti.Bakilmadi canım. Sende kaçıncı gün bakıldı
Canim benim evet adet belirtilerim olduğunda gelmedi reglim. Birkaç gün kala o sanci dinince birliktelik yaşadım eşimle evet. Ama dedigin gibi sanırım kist.. Bilemedim ki ben de.. Idrar rengine dikkat ettin mi farklı miydi? Benim adete beş gün kala dan beri koyu renkte biraz. Ama bilemiyorum tabi.Benim 8 10 gun arası birseydi tam hatırlamıyorum. Kan testi negatif ilk 5 lerde çıktı ertesi gün 2 cikti. Doktora anlattim. Kist var mi diye bakti direk kist cikti.
Belirtiler hamilelikle hemen hemen aynı.
Ayrica geç döllenme icin adetiniz gelmeden birkac gün öncemi iliskii yasadiniz.
Yani atiyorum adetiniz her ayın 30 unda geliyor siz 25 i gibi iliskii yasadiysaniz o şekilde oluyor. Ovulasyon döneminden sonra yasanan ilişkilerde geç dollenme olayı olabilir .
Ayin 30 unda adeti gelen birinin ovulasyon tahmini ayin 15 i gibi olur. O tarihlerde yumurta çatlaması oluyor . Benim catlamamış kist oldu
Farklı marka iki test yaptim ikisi de silik çizgiyi. Ilki ikinci gün. Diğeri de dün. Yani gecikmeden 6 7 gun sonra filan. Adet düzensizliği vardı ama son iki aydir kendiliğinden düzene girmişti. Ondan da aslında kisttir belki diyorum ama acaba kist idrarda pozitife neden olur mu ..Ayrıca silik çizgi ciktiysa genelde hamilelik diyorlar bende idrar negatifti. Bazılarının kan testinde 10 gun sonra belli oluyormuş. Ama doktorlar genelde hemen belli oluyo diyorlar.
Yarin git ultrason da baktir .
İnsanın hamile gibi hissetmesi sonra yaşadığı hayal kırıklığı kötü oluyor. En azından ne oldugu cikar.
inşallah hamilesindir. Ben kist tedavisi oluyorum şuan . Zayıflama aşamasındayım ayricaa o zaman çok istemiştim olmadı.
Şimdi doktor uç ay bekleyin diyor
Bence bi kadin doguma gitmelisiniz. Kistsede gebeliksede daha kesin soylerFarklı marka iki test yaptim ikisi de silik çizgiyi. Ilki ikinci gün. Diğeri de dün. Yani gecikmeden 6 7 gun sonra filan. Adet düzensizliği vardı ama son iki aydir kendiliğinden düzene girmişti. Ondan da aslında kisttir belki diyorum ama acaba kist idrarda pozitife neden olur mu ..
Az daha gelmezse gidicem canım.. senin de tamamına erdirsin Rabbim inşaallah sağlıkla gelsin bebisin ❤Bence bi kadin doguma gitmelisiniz. Kistsede gebeliksede daha kesin soyler