• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün gecikti

Asyabirce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
123
42
48
27
Merhaba anneler ve anne adaylarıı adetim 6 gün gecikti bayram nedeniyle köyde olduğum için test yapamadım tek belirtim adet olmuşum gibi karnım ağrıyor sulu akıntı vardı geciktiği ilk günler şimdi akıntı yok ama günlerdir regl ağrısı yaşıyorum
Böyle belirti yaşayan oldumu tecrübelerinize ihtiyacım var

Merhaba anneler ve anne adaylarıı adetim 6 gün gecikti bayram nedeniyle köyde olduğum için test yapamadım tek belirtim adet olmuşum gibi karnım ağrıyor sulu akıntı vardı geciktiği ilk günler şimdi akıntı yok ama günlerdir regl ağrısı yaşıyorum
Merhaba canım bende adet olcam tamam bu ayda olmadı dedim hamielymisim çok şükür yani sanki adet olacakmisim gibiydi olma olasılığın yüksek tabiki inşallah hamilesindir 🙏

regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor hamilelikte sizde hem ağrı hemde 6 gün gibi uzun bir gecikme söz konusu hamile olmanız yüksek ihtimal inşallah güzl sonuçlar alırsınız

Back
X