- 23 Haziran 2020
- 73
- 21
- 38
- 27
- Konu Sahibi gzm asmakci
-
Kan vermeden nasıl anlayalımMerhaba tekrardan..Hanımlar acil yardımcısını bekliyorum adetim tam 7 gün gecikmiş durumda normalde en fazla 2. Gün gecikme ile olurdu ve adetten önce yüzümde bir hafta öncesinde mutlaka sivilce çıkardı ve bacaklarımda karnımda kasılmalar olurdu hiç biri yok. Sadece göğüslerimi şiş ve hassas hissediyorum. Hafif karıncalanma var. Hassas gebelik testi yaptım bir kaç gün önce ve çok silik bir çizgi çıktı. Bugün yine normal idrar testi denedim ve hafif pembe beyaz bir çizgi gördüm. Beta vermeye çok korkuyorum çünkü daha önce çok 0mitlenip çok yıkıldım. Sizce hamilelik midir son adet tarihinden bir hafta sonra kasılmalar ile doktora gidip beta verdiğimde 0.01 çıkmıştı ve doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim. Üstten ultrason ile baktı kan tahlili de görünce gebelik yok dedi. Ama adetim dediğim gibi olmuyor hamilelik var mıdır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok zor oldu dayanmak ama inan çok korkuyorum çok yanıldım çünkü çok bekleyipTestleri atarsan yorumlayalım. Bu kadar gecikmeye nasıl dayandın
Evet erken test bana da öyle geliyor inşallahPozitif gibi geldi bana.. Ki erken gebelik testi sanırım bu test?
Net bir sonuç için kan vermelisin
Pozitif duruyo kan ver kesinlessin kucagin dolar insaAllah en kisa zamandaÇıkan bu
Korkuyorum benYarın sabah direk kan vermeye sağlık ocağına.. Ama dayanamam dersen özele git hemen sonuçlanır.
Ben bile heyecanlandım
Kaset testte de beyaz çıktıVar gibi gözüküyor. Normal kaset testlerle sabah ilk idrarla bir daha deneyin bence.
Korkuyorum ben
Kaset testte de beyaz çıktı
Ne zaman yaptınız en son? Birkaç gün önce yaptım demişsiniz erken testi onun için dedim. Varsa gözükür artık.Korkuyorum ben
Kaset testte de beyaz çıktı
Ayy inşallahTestiniz pozitif hamilesinizHayırlı olsun
Var benceeÇok zor oldu dayanmak ama inan çok korkuyorum çok yanıldım çünkü çok bekleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?