Adetim 8 gün gecikti. Acaba ?

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır evliyim . Eşim geri çekilme yöntemi ile korunuyor. Bu ay adetim 8 gün gecikti. Hiç gecikmem olmazdı. Bu ay nerdeyse 2 -3 günde bir ilişkiye girdik. Ama sadece bir sefer içime boşaldı 2 gün önce Bir ay önce şehir degistirdim. Acaba ondan mı oldu diyorum. Pms belirtisi gibi alt karnimda çok hafif sızılar oluyor. Mide bulantim ya da göğüs hassasiyetim yok .*pms döneminde de olmazdı hiç zaten* test alsam çıkar mı sizce . Ben çok istiyorum bebek ama ümitlenmek istemiyorum boşa. ☹

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
5 yıl boyunca çocuk için hazır hissetmiyorduk o yüzden geri çekilme yöntemi hep işe yaradı nezamanki ilk defa gerçek anlamda korunmadık hemen hamile kaldım o yüzden bana göre geri çekilme bir korunma yöntemidir
Not: sonuçta diğer yöntemler de 100% garantili değil

Siz şanslıymışsınız geri çekilme ile korunanlar çocuk yapma çalışmalarına basladıklarında adamlar sorun yaşayabiliyormuş vajina içine boşalırken.

Size göre değil doktorlara göre konuştum ben. Doktorlar geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak saymıyor. Çünkü boşalmadan önce gelen sıvıda da eser miktarda sperm var. Siz kalmadınız diye başkası kalmayacak diye birşey yok. Diğer yöntemler de sapma oranı 2-3 iken geri çekilme de %30 civarı birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…