- 10 Nisan 2022
- 29
- 8
- 6
- Konu Sahibi Seda Halil
-
Olsa çıkardı stresten gecikiyorsunuz büyük ihtimalleMerhaba kızlar adetim 8 gün gecikti ilişkinin üzerinden 22 gün geçti ve kaç gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi yaptım bu sabahta negatif çıktı 22 günde belli olmaz mıydı varsa. Çok stres yaptım gebe çıkmaktan korkuyorum psikolojik olarak çok yıprandım stresten uyuyamıyorum. Birde ağrı kesici içmiştim 2 3 tane adete 1 hafta kala. Sizce normal gecikme mi yoksa var mı.
Stresten gecikmis olabilir, stres yapmayın.. adet söktürücü masajlar var yapabilirsiniz. Hamilelik olsa çıkardı
Olsa çıkardı stresten gecikiyorsunuz büyük ihtimalle
Evet adet belirtisiPeki çok teşekkür ederim sağolun adet olacakmış gibi kasığım ağrıyor göğüslerim şiş ve akıntı da var bunlar adet belirtisi değil mi yanlış mı biliyorum
Tamam çok teşekkür ederimEvet adet belirtisi
Kan testi yaptırın eğer hala adet olmadıysanızMerhaba kızlar adetim 8 gün gecikti ilişkinin üzerinden 22 gün geçti ve kaç gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi yaptım bu sabahta negatif çıktı 22 günde belli olmaz mıydı varsa. Çok stres yaptım gebe çıkmaktan korkuyorum psikolojik olarak çok yıprandım stresten uyuyamıyorum. Birde ağrı kesici içmiştim 2 3 tane adete 1 hafta kala. Sizce normal gecikme mi yoksa var mı.
Evet oldumMerhaba adet oldunuz mu acaba
Neler yaptınız olmak için? Bende aynı durumdayım kafayı yicemEvet oldum
İçinize boşalma oldu mu? Yanlış anlamayın durumu anlamak için soruyorum. Eğer olmadıysa hiç korkmayın yoktur hamile kalmak o kadar kolay değil. Benimde 24 gün geçmişti ilişkiden adetim de 10 gün gecikti 11.gün oldumAdetim 5 gün gecikti, ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bugün test yaptım negatif, 7. gün tekrar test yapıcam kendim
Prezervatif kullanmıştık, sadece bir keresinde kullanmadık geri çekilme oldu, nişanlım boşalma olmadı dedi ama ben çok tedirginimİçinize boşalma oldu mu? Yanlış anlamayın durumu anlamak için soruyorum. Eğer olmadıysa hiç korkmayın yoktur hamile kalmak o kadar kolay değil. Benimde 24 gün geçmişti ilişkiden adetim de 10 gün gecikti 11.gün oldum
Bişrey olmaz stres yaptığın için gecikiyor olabilirPrezervatif kullanmıştık, sadece bir keresinde kullanmadık geri çekilme oldu, nişanlım boşalma olmadı dedi ama ben çok tedirginim
Tedirgin olmayın stresten olabiliyorPrezervatif kullanmıştık, sadece bir keresinde kullanmadık geri çekilme oldu, nişanlım boşalma olmadı dedi ama ben çok tedirginim
Tarlusal ilaçını içtiniz mi olmak için neler yaptınız şuan ben de de geçikme varEvet oldum
Adet oldunuz muPrezervatif kullanmıştık, sadece bir keresinde kullanmadık geri çekilme oldu, nişanlım boşalma olmadı dedi ama ben çok tedirginim
Evet oldum tarlusal içtim 2 gün sonra adetim geldi bol bol bitki çayı için ve adet söktürücü egzersiz yapın youtube de videoları var bende öyle yaptım çok şükür oldumAdet oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?