Adetim 8 gün gecikti test negatif hamilelik belirtiside yok

Seda Halil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
29
8
6
Merhaba kızlar adetim 8 gün gecikti ilişkinin üzerinden 22 gün geçti ve kaç gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor idrar testi yaptım bu sabahta negatif çıktı 22 günde belli olmaz mıydı varsa. Çok stres yaptım gebe çıkmaktan korkuyorum psikolojik olarak çok yıprandım stresten uyuyamıyorum. Birde ağrı kesici içmiştim 2 3 tane adete 1 hafta kala. Sizce normal gecikme mi yoksa var mı.

Olsa çıkardı stresten gecikiyorsunuz büyük ihtimalle

Teşekkür ederim sizce ne yapmalıyım tarlusal içsem gelir mi? Göğüsleeim şiş ağrıyor ve ara arada kasık ağrısı giriyor akıntı da var bunlar adet belirtisi demi sizde de oluyor mu acaba

Stresten gecikmis olabilir, stres yapmayın.. adet söktürücü masajlar var yapabilirsiniz. Hamilelik olsa çıkardı

Peki çok teşekkür ederim sağolun adet olacakmış gibi kasığım ağrıyor göğüslerim şiş ve akıntı da var bunlar adet belirtisi değil mi yanlış mı biliyorum
Stresten gecikmis olabilir, stres yapmayın.. adet söktürücü masajlar var yapabilirsiniz. Hamilelik olsa çıkardı

Kan testi yaptırın eğer hala adet olmadıysanız

Adetim 5 gün gecikti, ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bugün test yaptım negatif, 7. gün tekrar test yapıcam kendim

Adetim 5 gün gecikti, ilişkinin üzerinden 20 gün geçti bugün test yaptım negatif, 7. gün tekrar test yapıcam kendim
İçinize boşalma oldu mu? Yanlış anlamayın durumu anlamak için soruyorum. Eğer olmadıysa hiç korkmayın yoktur hamile kalmak o kadar kolay değil. Benimde 24 gün geçmişti ilişkiden adetim de 10 gün gecikti 11.gün oldum

Prezervatif kullanmıştık, sadece bir keresinde kullanmadık geri çekilme oldu, nişanlım boşalma olmadı dedi ama ben çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…