- Konu Sahibi Seda Halil
-
Çok teşekkür ederimEvet oldum tarlusal içtim 2 gün sonra adetim geldi bol bol bitki çayı için ve adet söktürücü egzersiz yapın youtube de videoları var bende öyle yaptım çok şükür oldum
Tarlusal ilacını doktor mu önerdi siz kendiniz mi aldınız eczaneden reçetesiz veriliyor değil miEvet oldum tarlusal içtim 2 gün sonra adetim geldi bol bol bitki çayı için ve adet söktürücü egzersiz yapın youtube de videoları var bende öyle yaptım çok şükür oldum
Yok doktora gitmedim direk gittim eczaneden aldım reçetesiz fiyatıda 20 liraydıTarlusal ilacını doktor mu önerdi siz kendiniz mi aldınız eczaneden reçetesiz veriliyor değil mi
Evet o açıdan bakıldığı zaman tamamen saati saatine uyması beklenemez. Fakat ben doktora gittiğim zamanda yumurtalıklarımın çok temiz ve sağlıklı çalıştığını söylemişti adetim 1 2 gün dışında ne gecikir ne erken gelirdi bu sebepten dolayı biraz streslendim ama oldum çok şükür8 gün dediğin nedir ki? Çok mu saat gibi adetleriniz? Ne yaz geldi ne kış , bu mevsimlerde oluyor böyle. Bir test daha yapın, günde üç kere papatya biberiye çayı için, olursunuz
Ben de hormonlarıma, smearima, ultrasona falan girdim, benim de maşallah çiçek gibi yumurtalıklarım. Ama bana da oluyor bazen.Evet o açıdan bakıldığı zaman tamamen saati saatine uyması beklenemez. Fakat ben doktora gittiğim zamanda yumurtalıklarımın çok temiz ve sağlıklı çalıştığını söylemişti adetim 1 2 gün dışında ne gecikir ne erken gelirdi bu sebepten dolayı biraz streslendim ama oldum çok şükür
Dün egzersiz videolarını yaptım bugün regl oldm çok sağolnEvet oldum tarlusal içtim 2 gün sonra adetim geldi bol bol bitki çayı için ve adet söktürücü egzersiz yapın youtube de videoları var bende öyle yaptım
Rica ederim ne demekDün egzersiz videolarını yaptım bugün regl oldm çok sağoln
Teşekkür ederim sağolunBenimde 3 gün adet gecikmem olmuştu ben adet gecikmesini tamamen strese bağlıyorum gerçekten kadın vücudu öyle bir şey ki üzülseniz hormonlar etkileniyor stres olsanız etkileniyor hava değişiyor etkileniyor yani günü gününe olanlara hayret ediyorum bu arada ben adet söktürücü hiç tavsiye etmiyorum oda tamamen hormonlarla oynuyor benim gecikmem olduğu zaman alt karnıma sıcak su torbası üstüne de kekik çayı içtiğim zaman ertesi günü şak diye söktürüyor tavsiye ederim
Kaç yaşındasınız?Kızlar merhaba mesajıma cevap verirmisiniz acil. Adetim 1 hafta gecikince kandan test verdim 0.0 çıktı tarlusal söktürücü aldım kuşandım bitti bugün 8. Gün hala adet olamıyorum adet ağrım var göğüslerde hassaslık var acıma var. Bugün 53. Gün dongum hala adet olamadım pco var bende yanlız söktürücü alınca adet oluyordum 3. Günde hala olamıyorum böyle olan oldumu
26 olcamKaç yaşındasınız?
Randevu aldım bakalimDoktora gitseniz daha iyi sanki
Kendiliğinden mi oldunuz?İçinize boşalma oldu mu? Yanlış anlamayın durumu anlamak için soruyorum. Eğer olmadıysa hiç korkmayın yoktur hamile kalmak o kadar kolay değil. Benimde 24 gün geçmişti ilişkiden adetim de 10 gün gecikti 11.gün oldum
Kaçıncı gün oldunuz ve kendiliğinden mi?Neler yaptınız olmak için? Bende aynı durumdayım kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?