Adetim 8 gün gecikti test negatif hamilelik belirtiside yok

Evet oldum tarlusal içtim 2 gün sonra adetim geldi bol bol bitki çayı için ve adet söktürücü egzersiz yapın youtube de videoları var bende öyle yaptım çok şükür oldum
Tarlusal ilacını doktor mu önerdi siz kendiniz mi aldınız eczaneden reçetesiz veriliyor değil mi

8 gün dediğin nedir ki? Çok mu saat gibi adetleriniz? Ne yaz geldi ne kış , bu mevsimlerde oluyor böyle. Bir test daha yapın, günde üç kere papatya biberiye çayı için, olursunuz

8 gün dediğin nedir ki? Çok mu saat gibi adetleriniz? Ne yaz geldi ne kış , bu mevsimlerde oluyor böyle. Bir test daha yapın, günde üç kere papatya biberiye çayı için, olursunuz
Evet o açıdan bakıldığı zaman tamamen saati saatine uyması beklenemez. Fakat ben doktora gittiğim zamanda yumurtalıklarımın çok temiz ve sağlıklı çalıştığını söylemişti adetim 1 2 gün dışında ne gecikir ne erken gelirdi bu sebepten dolayı biraz streslendim ama oldum çok şükür

Ben de hormonlarıma, smearima, ultrasona falan girdim, benim de maşallah çiçek gibi yumurtalıklarım. Ama bana da oluyor bazen.
Bence adet söktürücü şeyler iç, yeter:)
Olur arasıra her kadında. Çok stres yaptıysan korunmasız ilişki yaşadın diye aşırı stres de adeti etkiler.

Benimde 3 gün adet gecikmem olmuştu ben adet gecikmesini tamamen strese bağlıyorum gerçekten kadın vücudu öyle bir şey ki üzülseniz hormonlar etkileniyor stres olsanız etkileniyor hava değişiyor etkileniyor yani günü gününe olanlara hayret ediyorum bu arada ben adet söktürücü hiç tavsiye etmiyorum oda tamamen hormonlarla oynuyor benim gecikmem olduğu zaman alt karnıma sıcak su torbası üstüne de kekik çayı içtiğim zaman ertesi günü şak diye söktürüyor tavsiye ederim

Teşekkür ederim sağolun

Kızlar merhaba mesajıma cevap verirmisiniz acil. Adetim 1 hafta gecikince kandan test verdim 0.0 çıktı tarlusal söktürücü aldım kuşandım bitti bugün 8. Gün hala adet olamıyorum adet ağrım var göğüslerde hassaslık var acıma var. Bugün 53. Gün dongum hala adet olamadım pco var bende yanlız söktürücü alınca adet oluyordum 3. Günde hala olamıyorum böyle olan oldumu

Kaç yaşındasınız?

Kendiliğinden mi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…