Hamilesin demek bu:) ama 8 gün gecikme için düşük bir değer. Geç döllenme oldu herhalde. Hayırlı olsun
Bebek geliyor demek
Gerçekten mi biz hep refarens değerine bakıp üzüldüm yok diye nerden anladinizHamilesin demek bu:) ama 8 gün gecikme için düşük bir değer. Geç döllenme oldu herhalde. Hayırlı olsun
Bu referans aralığı ne anlama geliyor pekiHamilesin cnm hayırlı olsun. Beta HCG 61 gözüküyor. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Zaten referans dışı diye yazar. sonuç kısmında kocaman yazıyor ya:) inşallah sağlıkla gelsinGerçekten mi biz hep refarens değerine bakıp üzüldüm yok diye nerden anladiniz
0 ile 5 arası negatif demek siz hamile siniz tebriklerBu referans aralığı ne anlama geliyor peki
Hamile.olmayan normal bir kişide o değer çıkıyorBu referans aralığı ne anlama geliyor peki
Ya gerçekten ağlamaya girmiştimZaten referans dışı diye yazar. sonuç kısmında kocaman yazıyor ya:) inşallah sağlıkla gelsin
Tebrikler hamilesinizzzz
YaaaYa gerçekten ağlamaya girmiştim
Ya gerçekten şuan mutluluktan aglayabilirim Rabbim herkese nasip etsin en güzel sekildeYaaasenin adına çok sevindim. Referans araligi demek, 0-5 aralığındaki değerler normal yani negatif demek. Sonuç penceresinde yazan değer ise senin kan değerin. Senin değerin 5ten büyük ve referans dışı yani pozitif.
Amin inşallah, sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım:)))Ya gerçekten şuan mutluluktan aglayabilirim Rabbim herkese nasip etsin en güzel sekilde
Amin inşallah, sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım:)))
Yok normal yolla hamile kaldım herhangi bir tedavi uygulamadimBi tedavi uyguladınızmı normal yollamı kaldınız acaba
Ne güzel rabbim bizede bağışlasınYok normal yolla hamile kaldım herhangi bir tedavi uygulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?