Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 8.günde 1330 çıkmıştıDün test yaptım pozitifim bugün kan testi yaptırdım 3550 çıktı, adet tarihi hesabına göre 5. Hafta sizce nasıl
8 günAdetiniz kac gün geçti test yaptinizda
Yani ne demek oluyor benim ki neden yüksek acabaBenimde 8.günde 1330 çıkmıştı
Neden böyle düşündünüzGeç döllenme bence 3 haftalık felan
Herkesin ki aynı olmaz önemli olan 2günde bir düzenli artmasıYani ne demek oluyor benim ki neden yüksek acaba
Anladım canım teşekkür ediyorumHerkesin ki aynı olmaz önemli olan 2günde bir düzenli artması
Gec döllenme olabilir canim 2 3 haftalik netten bak beta haftalari diye
Tamam canım sağol, geç döllenmede yüksek mi çıkarGec döllenme olabilir canim 2 3 haftalik netten bak beta haftalari diye
Gec döllenmede sonuclar daha dusük oluyorTamam canım sağol, geç döllenmede yüksek mi çıkar
Gec dollenme ile ne alakası var gec dollenme olsa bu kadar çıkmaz betasi. 4 5 haftalik varsınız yorumlara aldanmayin doktorunuza gidin belkide ikizdir ikizlerde çok yüksek oluyor sjsdj belirtiniz oldumu neye göre test yaptınız bende 6 gün geciktimde havalara bagliyorum bilemedim gazim var bitek başka bisey yokNeden böyle düşündünüz
Gayet normal benceDün test yaptım pozitifim bugün kan testi yaptırdım 3550 çıktı, adet tarihi hesabına göre 5. Hafta sizce nasıl
Hiç bir belirtim olmadı, aklımda da yoktu. Eşimin sperm düşüklüğünden dolayı beklentim de yoktu bu ay hiç, bir anda aklıma esti evde vardı umutsuzca denedim pozitif çıktıGec dollenme ile ne alakası var gec dollenme olsa bu kadar çıkmaz betasi. 4 5 haftalik varsınız yorumlara aldanmayin doktorunuza gidin belkide ikizdir ikizlerde çok yüksek oluyor sjsdj belirtiniz oldumu neye göre test yaptınız bende 6 gün geciktimde havalara bagliyorum bilemedim gazim var bitek başka bisey yok
Canım sıkıntı etme değere takılma önemli olan artistir senin beta gene iyi ben geç döllenme olduğum için adetin dördüncü günü 34 le öğrenmiştim şuan 30 haftamdayim sıkıntı etme büyük ihtimalle haftaici kese görünürDün test yaptım pozitifim bugün kan testi yaptırdım 3550 çıktı, adet tarihi hesabına göre 5. Hafta sizce nasıl
Hayırlısı olsun pazartesii kese bile gorursunuz bu betayla tebriklerrrHiç bir belirtim olmadı, aklımda da yoktu. Eşimin sperm düşüklüğünden dolayı beklentim de yoktu bu ay hiç, bir anda aklıma esti evde vardı umutsuzca denedim pozitif çıktı
Anladım canım, sıkıntı değil de merak, yüksek ya ikiz diyenler bile oldu, fazla heyecan var birdeCanım sıkıntı etme değere takılma önemli olan artistir senin beta gene iyi ben geç döllenme olduğum için adetin dördüncü günü 34 le öğrenmiştim şuan 30 haftamdayim sıkıntı etme büyük ihtimalle haftaici kese görünür
Normal sonucunuzDün test yaptım pozitifim bugün kan testi yaptırdım 3550 çıktı, adet tarihi hesabına göre 5. Hafta sizce nasıl
Belki erken dollenmistir hakkında hayırlısıAnladım canım, sıkıntı değil de merak, yüksek ya ikiz diyenler bile oldu, fazla heyecan var birde