- 20 Kasım 2025
- 23
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sedaduman55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrumudur acaba 1 tane kızım var 3 bucuk yasında 1. Cok belirgin 2. Si silik cıktı![]()
Adetim bitti 7 gün oldu biteli teste silik cizgi cıktı acaba dogrumudur 1. Teste belirgin 2. Teste silik cıktı bu ayın 8 de adet oldum 14 de bitti test yapim dedim böyle cıktı
Test yaptım silik cızgi cıktı suanda kasıkalrım agrıyor belime vuruyor mümkün degil mi yaniReglinjz biteli 7 gün olmuş 7 günce anca yumurtlama olmuyor mu ben mi yanlış biliyorumşuan yumurta döllenmis bile olsa rahime yerlesmeden testlerde pozitif çıkmaz çünkü daha kana beta hcg yansımaz. Dollenmis Yumurta en erken 5 gün sonra rahime ulaşıp hormonlara erki ediyor
yani nasıl hamilesiniz anlamadım
Daha öncede yaptığımda hiç silik cızgı çıkmıyordu hep tek cıkıyordu olmadıgı zamanlarTest yaptım silik cızgi cıktı suanda kasıkalrım agrıyor belime vuruyor mümkün degil mi yani
Oyle yapıcam inşallah vardırYarın sabah kan verin kesinleştirin
Hayırlı sağlıklıysa inşallah vardır diyelim adet olup üstüne çift çizgi görmeniz durumunda bir çok şüpheli durum olabilir dış ve kimyasal gebelik gibi o yüzden Allahtan sağlıklısını dileyelimOyle yapıcam inşallah vardır
Regli olduğunuzdan emin misin yani kanamaniz her ay olduğu gibi mi oldu . Eğer normal kanama şeklinde olduysa hamile olmanız biraz imkansız. Çünkü regl bittikten 3 4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde de çatlıyor, eğer birliktelik olursa dolleniyor 1 2 gün boyunca bölünerek fallop tupunde yol alıyor rahime yerleşmesi 6 ile 9 günü buluyor yani kabaca hesap yapınca regliden en az 14 gün sonra kanda beta hcg yükseliyor idrar ds ise daha geç. En hassas testler bile regl tarihinden 6 gün oncesinde yapılabiliyor. Yani bilmiyorum neden böyle cikti testiniz ama bir kan verin benceTest yaptım silik cızgi cıktı suanda kasıkalrım agrıyor belime vuruyor mümkün degil mi yani
Amin inşallahHayırlı sağlıklıysa inşallah vardır diyelim adet olup üstüne çift çizgi görmeniz durumunda bir çok şüpheli durum olabilir dış ve kimyasal gebelik gibi o yüzden Allahtan sağlıklısını dileyelim
Bu ayın 8 hasta oldum 14 bitti 7 gün hasta oluyorum söyle bişey oldu hastalığımın son gününde ilişki yasadım yani toplam 6.7 gün olmusRegli olduğunuzdan emin misin yani kanamaniz her ay olduğu gibi mi oldu . Eğer normal kanama şeklinde olduysa hamile olmanız biraz imkansız. Çünkü regl bittikten 3 4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde de çatlıyor, eğer birliktelik olursa dolleniyor 1 2 gün boyunca bölünerek fallop tupunde yol alıyor rahime yerleşmesi 6 ile 9 günü buluyor yani kabaca hesap yapınca regliden en az 14 gün sonra kanda beta hcg yükseliyor idrar ds ise daha geç. En hassas testler bile regl tarihinden 6 gün oncesinde yapılabiliyor. Yani bilmiyorum neden böyle cikti testiniz ama bir kan verin bence
7 gün içinde hamile olup bunun idrar testine yansıması tıbben imkansızBu ayın 8 hasta oldum 14 bitti 7 gün hasta oluyorum söyle bişey oldu hastalığımın son gününde ilişki yasadım yani toplam 6.7 gün olmus
MerhabaRegli olduğunuzdan emin misin yani kanamaniz her ay olduğu gibi mi oldu . Eğer normal kanama şeklinde olduysa hamile olmanız biraz imkansız. Çünkü regl bittikten 3 4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde de çatlıyor, eğer birliktelik olursa dolleniyor 1 2 gün boyunca bölünerek fallop tupunde yol alıyor rahime yerleşmesi 6 ile 9 günü buluyor yani kabaca hesap yapınca regliden en az 14 gün sonra kanda beta hcg yükseliyor idrar ds ise daha geç. En hassas testler bile regl tarihinden 6 gün oncesinde yapılabiliyor. Yani bilmiyorum neden böyle cikti testiniz ama bir kan verin bence
Cift cizgi var hamilemisinizMerhaba
Regl bittikten 3-4 gün sonra yumurta oluşuyor 2 gün içinde çatlıyor demişsiniz ya bunu neye göre dediniz benim de regl biteli 6 gün oldu bugün ve galiba bugün piki gördüm bi bakar mısınız? Geçen ay ilk defa yapmıştım görememiştim de bu ay gördüm sanırım değil mi?
Ovülasyon testi buCift cizgi var hamilemisiniz